Bir gala da ABD’de yapmayı düşünüyoruz

Güncelleme Tarihi:

Bir gala da ABD’de yapmayı düşünüyoruz
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2006 00:00

Kurtlar Vadisi Irak filminin başrol oyuncusu Necati Şaşmaz (Polat Alemdar), senaristi Bahadır Özdener ve oyuncu Erhan Ufak, dün filmin Avrupa galasına katılmak üzere İstanbul’dan Köln’e gittiler. Senarist Özdener, Amerikan ordusunun Avrupa’daki askerlerine filmle ilgili yaptığı "uzak durun" uyarısının hatırlatılması üzerine "Bir filmi dünyada hiç kimse bu kadar geniş kitlelere duyuramaz. ABD’de de gala yapmayı düşünüyoruz. Neden olmasın?" dedi.

Filmde rol alan diğer sanatçılarla Köln’de buluşacaklarını belirten Özdener, filmin yarın tüm Avrupa’da gösterime gireceğini söyledi. Özdener, Almanya’nın her şehrinde gala yaparak izleyicileriyle buluşacaklarını belirtti ve "İnşallah Avrupa’da da Türkiye’deki gibi neticeler alırız. Biz bu filmi seyircimiz için yaptık. Rekorlar bizi ilgilendirmiyor" diye konuştu. Bu arada Atatürk Havalimanı çalışanlarıyla yolcular, ekiple birlikte fotoğraf çektirmeye çalıştılar. Bunu başaramayanlar da cep telefonlarıyla, ekibin fotoğrafını çekti.

1.5 milyonu geçti

GÖSTERİME
girdiği daha ilk iki günden itibaren seyirci rekoru kıran "Kurtlar Vadisi Irak", ilk beş günde 1 milyon 600 bin seyirci sayısına ulaşarak büyük bir rekora imza attı. Filmin biletleri bazı yerlerde daha gösterime girmeden tükenmişti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!