‘Bir Başka Aliağa’ Temalı Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı

Güncelleme Tarihi:

‘Bir Başka Aliağa’ Temalı Fotoğraf Yarışması Sonuçlandı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2015 19:34

Aliağa’nın sahip olduğu farklı güzellikleri öne çıkarmak, vatandaşların ilçelerine olan duyarlılığını artırmak ve insanları hobi olarak fotoğrafçılığa teşvik etmek amacıyla düzenlenen ‘Bir Başka Aliağa’ temalı amatör fotoğraf yarışması sonuçlandı.
Aliağa Belediyesi’nin ödüllü yarışmasına ilçe sınırları içinde çektikleri birbirinden güzel fotoğraflarla katılım gösteren yarışmacılar, yaklaşık 5 ay süren zorlu bir maratonu geride bıraktı. İlçenin muhteşem manzaralarını objektiflerine yansıtan amatör fotoğrafçılar profesyonelleri aratmadı. Yoğun ilgi gören yarışmada 54 yarışmacının 144 eseri dereceye girdi. Şenol Gök, Ozan Çiçek, Özgür Gün ve Yunus Yeşilöz’den oluşan jüri, Aliağa Belediye binasında bir araya gelerek 144 fotoğraf üzerinden değerlendirmede bulundu. Değerlendirmeler neticesinde kararını veren jüri üyeleri ilk dörde giren yarışmacıları belirledi.
SONUÇLARI BAŞKAN SERKAN ACAR AÇIKLADI
Sonuçları seçici kuruldan teslim alan Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar, neticesi büyük bir heyecanla beklenen yarışmada ödüle layık görülen isimleri açıkladı. Yarışmada kazananın Aliağa olduğunu belirterek, ödüle layık görülenleri açıklayan Başkan Acar, Ömer Engin Metecan’ın birinci, Ömer Faruk Yılmaz’ın ikinci, İsmet Danyeli’nin üçüncü, Musa Pehlivan’ın ise dördüncü olduğunu ilan etti. Bu sonuca göre yarışmanın birincisine Nikon D7100, ikinciye Nikon D5200, üçüncüye Nikon D3100 ve dördüncüye Nikon COOLPIX S6600 fotoğraf makinesi hediye edilecek.
FOTOĞRAFLAR 31 TEMMUZ’DA SERGİLENECEK
Yarışmada dereceye giren fotoğraflar 31 Temmuz Cuma günü Aliağa Belediyesi fuaye salonunda sergilenecek. Aliağalı vatandaşların burada beğenisine sunulan eserlerin sahiplerine yine Aliağa Belediyesi tarafından hazırlanan birer teşekkür belgesi takdim edilecek. Ödüle layık görülen yarışmacılar da ödüllerini Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar’ın elinden alacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!