Bir bahar klasiği

Güncelleme Tarihi:

Bir bahar klasiği
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2017 00:30

KLASİK Otomobil Kulübü’nün, Mercedes-Benz Türk’ün ana sponsorluğunda gerçekleştirdiği geleneksel Bahar Rallisi’nin üçüncüsü dün başladı.

Haberin Devamı

91 klasik otomobilin katıldığı ralli İstanbul ve çevresini kapsayan yaklaşık 250 kilometrelik parkurda gerçekleşiyor.  ‘Mercedes-Benz Bahar Rallisi 2017´ye dün sabah saat 10:30’da, Hilton Istanbul Bosphorus Hotel´in önünde start verildi. Mercedes-Benz Türk Otomobil Grubu Pazarlama ve Satış Direktörü Şükrü Bekdikhan yaptığı konuşmada, “50. yılımızda Bahar Rallisi’ne destek olmaya devam ediyoruz” dedi. Etkinliğe Mercedes-Benz klasik otomobillerin yanı sıra birbirinden özel Buick, Oldsmobile, Pontiac, Plymouth, Chevrolet, Citroen marka otomobiller, “muscle car” olarak tanımlanan Ford Mustang, Thunderbird, Mercury Cougar, Chevrolet Corvette, Camaro, Impala, Dodge Charger, Challanger ve Porsche, Alfa Romeo, Cadillac, Rolls Royce ve Volkswagen Carmann Ghia gibi klasikleşmiş otomobiller de katılıyor.

56 KADIN PİLOT KATILIYOR
BU yılki Bahar Rallisi’nde kadın yarışmacı sayısı, önceki yıllara göre büyük artış gösterdi. Yarışa katılan 91 otomobilden 56’sında kadın pilot ve co-pilotlar yer aldı. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!