Bir ayağı Los Angeles’ta

Müzik çalışmaları için gittiği Los Angelas’tan dönen Şebnem Ferah, önceki akşam arkadaşlarıyla Cihangir Doğa Balık’ta yemek yedi.

‘Yeni albümde yer alacak şarkıların sözlerini Los Angelas’ta yazdım. İstanbul’da da müziklerini yapacağım. Önümüzdeki haziran ayında albümüm çıkacak. Los Angeles ile İstanbul arasında mekik dokuyacağım’ diyen Ferah, ayrıca bunun çok konuşulacak bir rock albümü olacağını belirtiyor.

Sektörde 25 yıl

Dünya Gazatesi’nin 25’inci yılı, önceki akşam Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı Rumeli Salonu’nda düzenlenen bir davetle kutlandı. İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul Sanayi Odası Başkanı Tanıl Küçük, Bülent Eczacıbaşı ve Süleyman Orakçıoğlu gibi isimlerin katıldığı gecede, davetlileri kızı Fevzan Ersinan’la birlikte Dünya Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Didem Demirkent karşıladı. Demirkent, yaptığı konuşmada ‘25 yıldır desteklerini esirgemeyen ve emeği geçen herkese teşekkür ederim’ dedi.

Derbi tahmini yok

Demet Akbağ, Office 1 Superstore adlı mağazalar zincirine ortak olduğu kız kardeşi Sedef İyibar için, önceki gün sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi. Nişantaşı’ndaki Niş Bar’da gerçekleşen kutlamaya katılanlar arasında Fatih-Fulya Terim çifti de vardı. Koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Demet Akbağ ile Galatasaray’ın eski teknik direktörü Fatih Terim, gazetecilerin bu hafta sonu oynanacak derbiyle ilgili sorularına, ‘Bu bizim özelimiz’ diyerek esprili bir yanıt verdiler.

Sertab’ın yeni imajı

Sertab Erener’in kurduğu Simya Müzik, ilk projesi olan ‘Şans Kapıyı Kırınca’ filminin soundtrack albümünü piyasaya sürdü. Dünyaca ünlü Küba parçalarını Kübalı sanatçıların seslendirdiği albümdeki açılış şarkısı ‘Dos Gardenias’ ise Erener yorumuyla müzikseverlere ulaşıyor. Bu arada sanatçının sevgilisi Demir Demirkan da boş durmuyor. Demirkan, Çanakkale Savaşı’nı konu alan ‘Gelibolu’ filminin müziklerine imza attı. Demirkan’la ‘Pardon’ adlı filmin galasına katılan Erener’in yeni saç şekli dikkat çekti.

Manken yerine şişe giydirecekler

Hayattan Coca Cola Şişeleri sergisi için Türkiye’den ünlü yedi modacı kolları sıvadı. İki metre uzunluğundaki dev Coca Cola şişelerini giydirecek olan Elif Cığızoğlu, Dice Kayek, Atıl Kutoğlu, Rıfat Özbek, Ümit Ünal, Hakan Yıldırım ve Yazbukey, böylece ilk kez ortak bir projede yer almış oluyor. Modacıların gözüyle sokağı, günlük hayatı ve insanları anlatacak tasarımlar, daha sonra yurt içinde ve yurt dışında düzenlenecek sergilerde görücüye çıkacak. Bu arada Rıfat Özbek, şişeyi taşlarla süsleyerek gece hayatının canlılığını, ışıltısını anlatmayı seçerken, Hakan Yıldırım ise herkesin hayattan bir şeyler beklediğini göz önünde bulundurarak, umudu simgeleyen niyet tavşanları motifini kullanmayı tercih etti.

Bu iş bana göre değil

Atilla Saral, Beyoğlu’ndaki Karaborsa adlı gece kulübüne ortak olmuştu. Ancak diğer işlerine zaman ayıramamaktan yakınan ve işletmeciliğin kendisine göre olmadığını söyleyen Saral, daha ortama doğru dürüst ısınmadan bu ortaklığa son verdi. Oyunculuğa ve mankenliğe devam edeceğini belirten Saral, ‘Bu tarz işlere belki daha ileride soyunurum’ diyor.

Bodrum Bodrum

Erdal-Güzin Özyağcılar çifti, yaz aylarında Bodrum’u mesken tutar. Türkbükü Evleri’nde iki katlı, bahçeli bir evleri olan oyuncu çift, yılın altı ayı da işte orada kalır. Bodrum günlerinin büyük bölümünü bahçesini sulayıp, köpeğiyle eğlenerek geçiren Erdal Bey ve Güzin Hanım’a geçtiğimiz gece bir tiyatro galasında rastladık. Bodrum özleminin iyice artmış olduğu gözlenen Erdal Özyağcılar, bir yandan arkadaşlarına güneye inmek için sabırsızlandığını anlatıyor, bir yandan da dalgın dalgın rakısını yudumluyordu.

Filmkolik çift

Nevra-Metin Serezli çifti, haftanın üç günü sinema salonlarında görülüyor. Vizyona giren hiçbir filmi kaçırmamaya çalışan tiyatrocu çift, Nişantaşı ve Şişli Movieplex’in müdavimleri arasında... Serezliler sinemayı çok sevdiklerini, birlikte film izlemekten de çok zevk aldıklarını belirtiyor ve özellikle şunun altını çiziyorlar: ‘Film televizyonda değil, sinemada izlenir!’

Kriz atlatıldı

Zeynep Aslan, dört yıllık eşi İsmail Boyner’den boşandıktan sonra mutluluğu Birhan Gencer’de buldu. Gerçi yine bir sorun vardı! İlk dönemlerde Gencer’in ailesi bu beraberliğe karşı çıktı. Ancak geçen zamana rağmen bu itirazlar ikiliyi ilişkiden döndüremedi, Birhan Bey ayrılığa yanaşmadı. Aile de ister istemez durumu kabullendi. Geçtiğimiz akşam Beyoğlu’nda eğlenen Zeynep Aslan ve Birhan Gencer’in neşeleri yerinde görünüyordu. Konuşulanlara göre aile krizi bir süre önce tamamen atlatılmış.

Nazan buzhol’de

Sezon boyunca önemli isimleri ağırlayan buzhol’ün yarın akşamki konuğu, sağlık sorunları nedeniyle uzun süre uzak kaldığı sahnelere hızlı bir dönüş yapan Nazan Öncel... Ünlü sanatçı, saat 23.00’ten itibaren sahnede olacak.
Yazarın Tüm Yazıları