Bir anne aranıyor

TRT 1’deki ‘Azize’ dizisinde, Yeliz Akkaya’nın annesini canlandıracak oyuncu arayışları sürüyor.

Bu rol için Gülşen Bubikoğlu ile Filiz Akın isimleri üzerinde duran yönetmen Sevgi Birsel, olası aksiliklere karşı farklı alternatifler düşündüğünü söyledi. Dizide babasını kaybeden ve eski aile dostları Aziz’in (Ediz Hun) evine sığınan Azize’nin Yunanistan’dan gelen annesi Eleni için yönetmen çok titiz davranıyor.

Akrep gecelere döndü

Güçlü sesi ve espritüel kişiliği ile sanat dünyasında özel bir yeri olan Akrep Nalan, İstanbul gecelerine dönüyor. Uzun zamandır Bodrum’da yaşayan şarkıcı, 17 Mart’tan itibaren her perşembe buz Teşvikiye’de sahneye çıkacak. Yılbaşında buzhol’de sahne alan Hande Yener ise 19 Mart gecesi tekrar buzhol’un konuğu... Popüler şarkıları kadar renkli sahne şovuyla da beğeni toplayan Yener, o gece için özel bir de repertuvar hazırlıyor.

Zorlu’nun gelini

Fatin Rüştü Zorlu’nun torunu Aslan Yener’in eşi Zeynep Hanım, geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda çıktı karşımıza. Beyazıt Öztürk’ün 36’ncı yaşını kutladığı Niş Bar’daki partiye katılan Yener, Beyaz’ın ilginç kostüm şartına da uymuştu. Zeynep Yener’in, geç saatlere kadar eğlendiği bu partinin en seksi, en alımlı isim olduğu konusunda çoğu kişi hemfikirdi...

Başkentli güzeller

Nefise Karatay, Cameron Diaz’a benzerliğiyle dikkat çeken Meral Kaplan’la geçtiğimiz hafta Ankara’daydı... Armada alışveriş merkezini gezerken objektiflere takılan Karatay ile Kaplan, önce buradaki sinema salonuna girip film izledi, ardından da Efes Dünyası adlı hediyelik eşya standından alışveriş yaptı.
Yazarın Tüm Yazıları