Biofach’ta Atiye konseri

Güncelleme Tarihi:

Biofach’ta Atiye konseri
Oluşturulma Tarihi: Şubat 12, 2016 16:42

Doğal gıda pazarlayan Türk firmalarından Morgenland’ın sahibi Orhan Yılmaz’ın kızı Atiye, babasının şirketine fuarda verdiği konserle destek verdi.

Haberin Devamı

Almanya’nın Nürnberg kentinde gerçekleşen Uluslararası Doğal Gıdalar Fuarı 'Biofach 2016', yarın kapılarını kapatıyor.

Dünyanın en önemli doğal gıda fuarlarından biri olan fuara, bu yıl 77 ülkeden 2.544 firma katıldı.

Uluslararası Doğal Gıda Konferansı’nın da gerçekleştiği fuara, doğal gıdalardan yapılan yiyeceklerin tanıtıldığı „cook+talk“ bölümü renk kattı.

Fuarda bu yıl öne çıkan konular, hikayeleri olan yerel ürünler, egzotik tahıl ürünleri, yerli tohumların korunması oldu.

DOĞAL BAKIM ÜRÜNLERİ

Doğal Gıda Fuarı’na paralel olarak gerçekleşen 245 firmanın katıldığı, doğal parfümler, kremler, bakım ürünlerinin yer aldığı 'Doğal Kozmetik Fuarı Vıvaness' de büyük ilgi gördü.

Dünyanın dörtbir yanından biyolojik üretim yapıp pazarlayan firmaların yer aldığı fuarda, merkezi Avrupa’da olan Türk firmaları da boy gösterdi.

Biofach’ta Atiye konseri


Bunlardan biri olan Morgenland’ın merkezi, Almanya’nın Aşağı Saksonya Eyaleti'nin Oyten kentinde bulunuyor. İşadamı Orhan Yılmaz tarafından 1984 yılında kurulan Morgenland, dünyanın pekçok değişik ülkesinden doğal üretilmiş gıda malzemelerini toplayarak, Almanya’da satışa sunuyor.

Tamamen ekolojik şartlarda yetiştirilmiş, Almanya standartlarına uygun doğal gıda ürünlerini tüketiciye ulaştıran Morgenland markası, Alnatura, Rewe, Dennree, DM, Edeka gibi büyük market zincirlerinde ve Avrupa'da çeşitli market zincirlerinde raflarda yer alıyor.

Biofach’ta Atiye konseri


7 MİLYON EURO'LUK YATIRIM

Aşağı Saksonya Eyaleti’nin Martfeld kasabasında 7 milyon Euro‘luk yatırım yapan Morgenland’ın, burada yeni bir tesis kuracağı belirtildi.

Biofach’ta Atiye konseri


Türkiye’de organik tarımın kurucularından birisi olan ve sektöre pekçok kişi yetiştirmiş olan Morgenland’ın sahibi Orhan Yılmaz, hammadde alımını 29 ülkeden tedarik ettiklerini belirterek, "Organik tarım ve üretim benim için hayatımın en önemli konusu. Ömrümü bu işe verdim ve pekçok kişiye de öğrettim, yol gösterdim. Sağlığımız, gelecek kuşakların gelişimi için büyük önemi olan ilaçsız, GDO’suz organik gıda ürünlerinin önemini herkesin kavramasını diliyorum“ dedi.

Biofach’ta Atiye konseri

Pop şarkıcısı Atiye, babası Orhan Yılmaz ile birlikte, 'Dondurma“ şarkısını seslendirdi. Atiye ve babası, ayrıca birlikte darbuka şovu gerçekleştirdiler.

Türk şirketlerinin doğal gıda ürünleri alanında da çok başarılı olduğunu gösteren Morgenland’ın sahibi Orhan Yılmaz, aynı zamanda ünlü pop sanatçısı Atiye’nin de babası. Monique Schikker ve Orhan Yılmaz’ın kızı Atiye, Almanya’da doğup büyüdükten sonra, müzik alanındaki yeteneğini geliştirerek, kısa sürede Türkiye’de de ünlendi.  

Biofach 2016’daki büyük Morgenland Standı’nda bir konser veren genç ses sanatçısı Atiye, özel orkestrası eşliğinde birkaç dilde seslendirdiği şarkılar ile büyük ilgi gördü. 

BAKMADAN GEÇME!