Binlerce Marmarisli Cumhuriyet Bayramı'nı 'Kuzeyin oğlu' ile kutladı

Güncelleme Tarihi:

Binlerce Marmarisli Cumhuriyet Bayramını Kuzeyin oğlu ile kutladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2016 00:17

Binlerce Marmarisli Cumhuriyet Bayramı'nı 'Kuzeyin oğlu' ile kutladı

Haberin Devamı

Ali GÜNDOĞAN/MARMARİS (Muğla), (DHA) - MUĞLA'nın Marmaris İlçesi'nde Cumhuriyet Bayramı'nın 93'üncü yıldönümü kutlamaları kapsamında konser veren Volkan Konak, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı.
Karadeniz türkülerini güçlü sesi 'Kuzeyin oğlu' diye anılan Volkan Konak, Marmaris Belediyesi'nin organize ettiği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Kordon Caddesi'ndeki Atatürk anıtı önünde konser verdi. Saat 19.00'dan itibaren şehrin ana caddeleri trafiğe kapatıldı. İlerleyen saatlerde kent merkezi ve ilçelerinden gelen yaklaşık 11 bin kişinin 'Rüzgarın oğlu, canımızsın' sloganlarıyla sahneye çıkan Volkan Konak, kalabalığını bayramını kutladı, "Kadına, çocuğa, emeğe saygı ve sevgiden başka bir şey istemiyoruz" diyerek konserine başladı. Birbirinden güzel türküleri seslendiren Konak, espri ve fıkralarıyla da geceye renk kattı.
İki saat sahnede kalan sanatçı, Muğla Zeybeği müziği eşliğinde oynadı. Kapanış ise İzmir Marşı ile son buldu. Sanatçı, İzmir Marşı'nın 'Sen çok yaşa Mustafa Paşa' dörtlüğünü tekrar tekrar hayranlarıyla söyledi.
Konser bitiminde sahneye çıkan Marmaris Belediye Başkanı CHP'li Ali Acar, "29 Ekim Cumhuriyet Bayramlarını ilelebet kutlayacağız. Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğünü ve yapısını kimsenin bozmaya gücü yetmez. Marmaris, cumhuriyetin kalesidir. Cumhuriyetin kalesi olduğumuzu ve farkımızı bir kere daha burada toplanan halkımızla gösterdik. Hepinize teşekkür ederim. Cumhuriyetinize sahip çıkın" dedi.
Başkan Acar, katılımından dolayı Volkan Konak'a papatyalardan oluşan çiçek buketi takdim ederek teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!