Binlerce km'den Kobe'ye giden yol!

Güncelleme Tarihi:

Binlerce kmden Kobeye giden yol
Oluşturulma Tarihi: Nisan 08, 2016 11:37

NBA kariyeri boyunca 5 NBA Şampiyonluğu ,18 kere All-Star ,1 kere MVP, 2 kere Olimpiyat Altın madalyası kazanan Kobe Bryant, NBA tarihinin gelmiş geçmiş en iyi oyuncuları arasında ilk sıralarda yerini aldı.

Haberin Devamı

NBA yıldızının vedasına şahitlik etmek isteyenler Los Angeles'a dünyanın dört bir tarafından akın ediyorlar

Los Angeles Lakers'ın yıldızı Kobe Bryant 13 Nisan Çarşamba günü Lakers'ın Staples Center'da Utah Jazz'a karşı oynayacağı maçla 20 yıllık NBA kariyerine son noktayı koyuyor. Kobe hayranları kendisini görebilmek için Los Angeles'a dünyanın dört bir tarafından akın ediyorlar. Hayranlarının tek dileği efsaneyi son bir kez canlı izlemek. Kobe’nin maçlarının bilet fiyatları 10 binlerce doları bulurken Hollywood`un ünlü isimleri, devlet adamları, ünlü sporcular Kobe'nin maçlarına büyük ilgi gösteriyorlar .

Binlerce kmden Kobeye giden yol


Türkiye'de öğretmen bir ailenin oğlu olan ODTÜ birinci sınıf öğrencisi Dinçer Can'ın da hayali yıllardır hayranı olduğu Kobe Bryant'ı bir kez olsun Staples Center'da görebilmek. Türkiye'de gençlerin hayallerini gerçekleştirmek için paneller düzenleyen DreamTalk organizasyonunun toplantısına katılan Dinçer Can burada hayalini dile getirmiş ve hayatı boyunca örnek aldığı kişinin Kobe Bryant olduğunu söylemişti .

Haberin Devamı

Dinçer Can hayallerinin peşini bırakmadı ve Sosyal Medya üzerinden Los Angeles Lakers NBA muhabiri Barbaros Tapan'a ulaştı. Tapan'a Los Angeles'a gelmek isteğini söyleyen ve Lakers maçları için yardım isteyen Dinçer Can'ın isteği yerine geldi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!