Binali Yıldırım Necip Kalkan’ı Kendi Sloganıyla Tanıttı

Güncelleme Tarihi:

Binali Yıldırım Necip Kalkan’ı Kendi Sloganıyla Tanıttı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 30, 2015 13:56

AK PARTİ İZMİR MİLLETVEKİLİ ADAYI NECİP KALKAN, ESKİ ULAŞTIRMA, DENİZCİLİK VE HABERLEŞME BAKANI BİNALİ YILDIRIM’IN DA YER ALDIĞI TORBALI İLÇESİNDEKİ MİTİNGE KATILDI. MİTİNGDE KALABALIĞA SESLENEN YILDIRIM, NECİP KALKAN’I KALABALIĞA TANITIRKEN MEŞHUR SEÇİM SLOGANI "BAŞIN DÜŞERSE DARA, NECİP KALKAN’I ARA" DEDİ.

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Necip Kalkan, eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın da yer aldığı Torbalı ilçesindeki mitinge katıldı. Mitingde kalabalığa seslenen Yıldırım, Necip Kalkan’ı kalabalığa tanıtırken meşhur seçim sloganı "Başın düşerse dara, Necip Kalkan’ı ara" dedi.
Seçimlere sayılı günler kala seçim çalışmalarına durmaksızın devam eden AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Necip Kalkan, son olarak Menderes Küner ve Torbalı Ayrancılar’da gerçekleşen mitinglere katıldı. Kalkan, Küner Mahallesinde yaptığı konuşmada, vatandaşlara seslendi. Kalkan, ”15 yıl önce bu köye ilk kez elektriği ben getirdim. Buraya çekilen ilk telefon hattı benim üzerime kayıtlıdır. 15 sene sonra karşınızda milletvekili adayı Necip Kalkan var. İnşallah 2 Kasım günü tekrar tek başımıza iktidar olacağız ve bu güç ile hizmetlerimize hep birlikte devam edeceğiz” dedi.
Torbalı’nın Ayrancılar Mahallesinde eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım’ın da yer aldığı mitinge katılan Necip Kalkan, burada da vatandaşlarla buluştu. Binali Yıldırım Kalkan’ı kendi sloganıyla tanıttı. Kalkan, "Başın düşerse dara, Necip Kalkan’ı ara" dedi.
Öte yandan Karabağlar ilçesinde ev ziyareti de gerçekleştiren Kalkan, vatandaşların sorunlarını dinledi. Asgari ücret, emekli maaşı, taşeron işçi ve 4C yasası gibi konulara açıklık getiren Kalkan, "13 yıllık iktidarımız boyunca ülkemizi altyapı, yol, alt geçit, haberleşme ve iletişim alanında dünyanın en iyileri arasına taşıdık. Artık sıra vatandaşımıza geldi. Bundan sonraki yıllarda asgari ücret ve emekli maaşında iyileştirmeler yapacağız. Taşeron işçilere yavaş yavaş kadro açmaya başladık ve bunu arttırarak devam ettirmek istiyoruz. Herkes biliyor ki ne söylediysek yaptık. Seçim beyannamemizde taahhüt ettiğimiz ne varsa hepsini tek tek gerçek yapacağız” diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!