Bilyoner.com, KBSL’nin İsim Sponsoru Oldu

Güncelleme Tarihi:

Bilyoner.com, KBSL’nin İsim Sponsoru Oldu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2016 17:24

Kadınlar Basketbol Süper Ligi ile Bilyoner.com arasında önemli bir sponsorluk anlaşmasına imza atıldı.

Haberin Devamı

Kadınlar Basketbol Süper Ligi ismiyle sezona başlayan organizasyonda, bugün gerçekleştirilen sponsorluk anlaşması sonrasında ligin adı ‘’Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’’ olarak değişti.

Bilyoner.com, KBSL’nin İsim Sponsoru Oldu

Abdi İpekçi Spor Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya; TBF Başkanı Harun Erdenay, TBF Asbaşkanları ve TBF Yönetim Kurulu Üyeleri, TBF Genel Sekreteri Celal Arısan, TBL Direktörü Ayhan Özgümüş, Bilyoner CEO’su Sait Kayahan, Kadınlar Basketbol Ligi’nde yer alan takımların temsilcileri, Türkiye Basketbol Federasyonu ve Bilyoner.com yetkilileri ile basın mensupları katıldı.

Bilyoner.com, KBSL’nin İsim Sponsoru Oldu

Açılış konuşmasını gerçekleştiren TBF Başkanı Harun Erdenay, “Bugün burada bir ilki gerçekleştiriyoruz. Daha önce final four oynamış ve şampiyonluk kazanmış, Olimpiyat Oyunları’Nda mücadele etmiş, Avrupa ikincisi ve üçüncüsü olmuş kızlarımızın liginin değeri, Avrupa’nın en üst seviyesinde. Bilyoner.com ile bu değeri taçlandırıyoruz. Ligimizin değerini arttırmak ve takımlarımıza katkı yapma şansı yakalıyoruz. Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı olarak bu birliktelikten büyük mutluluk duyuyorum. Hepimize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Haberin Devamı

Bilyoner.com, KBSL’nin İsim Sponsoru Oldu

Bilyoner CEO’su Sait Kayahan ise yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Gerek kulüpler bazında, gerekse milli takımlar bazında kadın basketbolu son yıllarda büyük başarılara imza atı ve atmaya da devam ediyor. Öte yandan Bilyoner.com üyeleri içierisinde de, son yıllarda basketbola olan ilginin artışını fark etmemek elde değil.

Basketbol gibi zorlu ve büyük efor gerektiren bir spor dalında ülkemizi Euroleague’de temsil eden ve son yıllarda çok önemli başarılara imza atarak defalarca göğsümüzü kabartan kadın basketbolcularımızın emeği çok büyük saygıyı hak ediyor. Bu başarılar doğal olarak Kadınlar Basketbol Ligi’ni, Avrupa’nın en iyi ve en rekabetçi liglerinden biri haline getirdi. Artık İstanbul’daki tarihi diyebileceğimiz bu salonda Kadınlar Basketbol Ligi’nin Bilyoner.com adıyla anılacak olacağını bugün sizlere duyurmaktan büyük gurur duyuyoruz.”

Haberin Devamı

Konuşmaların ardından protokole imza atılırken, pasta kesimi ve karşılıklı plaket takdiminin sonrasında toplantı sona erdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!