Bilkent Münazara Topluluğu Lizbon'da

Güncelleme Tarihi:

Bilkent Münazara Topluluğu Lizbonda
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2016 10:07

Dünyanın dört bir yanından katılımcılarıyla uluslararası münazaralar arasında önemli bir otoriteye sahip olduğu belirtilen 'Lisbon Open 2016 Uluslararası Münazara Yarışması', 30 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında adını aldığı Portekiz'in başkenti Lizbon'da gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

Bu organizasyonda ülkemizi temsil edecek olan Bilkent Münazara Topluluğu, Bilkent mezunu olan Seda Yekeler'in kurucusu olduğu SEYEV'in desteğiyle Lizbon'da dünya ile konuşmaya hazırlanıyor. Ankara'da yaptığı dil eğitimi girişimleriyle ön plana çıkıp, kendisini ülkemizde dil bilenlerin artması için yapılan çalışmalara adayan kadın girişimci ve Mütercim Tercüman Seda Yekeler, Bilkent Münazara Topluluğu için kurucusu olduğu SEYEV'in kapılarını açtı. Çalışmalarını SEYEV ekibi ile SY Dil Okulları'nda yapan Münazara Topluluğu, akıcı İngilizce dışında aynı zamanda yeni şeyler öğrenmenin bir ihtiyaç olduğunun farkındalığını oluşturmak, geliştirdikleri kültürel donanımlarıyla da ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için hazırlandıkları belirtildi.

Topluluktan yarışmaya katılanlardan Doruk Gökalp ve Kaan Aydın, "Bu yarışma için büyük bir titizlikle ve çok çalıştı. Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edip, derece ile döneceğimize inanıyoruz" dediler. SEYEV'in, ülkemizdeki yabancı dil çalışmalarını ve eğitimini destekleme hedefi taşıyan tek vakıf olduğu belirtilerek, uluslararası camiada ülkemizi temsil edebilecek iyi münazırlar yetiştirme konusunda da ilk tohumlarını filizlemiş olduğu kaydedildi.

BAKMADAN GEÇME!