Bilic'ten Emenike açıklaması!

Güncelleme Tarihi:

Bilicten Emenike açıklaması
Oluşturulma Tarihi: Mart 27, 2016 17:20

Geçtiğimiz sezonun sonunda Beşiktaş'tan ayrılarak Premier Lig'de West Ham United'ın başına geçen Slaven Bilic, Fanatik Gazetesi'ne önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Devre arasında Fenerbahçe'den Emmanuel Emenike'yi sezon sonuna kadar kiralayan West Ham United'ın, eğer Emenike 10 maçta süre alırsa, 11 milyon euroya almasının gerekeceği Türk basınında iddia ediliyordu. Bu konuda resmi kanallardan herhangi bir açıklama olmasa da iddialar Slaven Bilic'e de soruldu.

Fanatik Gazetesi'nin sorularını yanıtlayan Hırvat teknik adam, "Premier Lig’de 10 maçta oynarsa, 11 milyon euroya onu alacağınız doğru mu?" sorusuna. "Böyle bir şey kesinlikle söz konusu değil. Böyle bir zorunluluk yok” dedi ve Biz, Emenike için Fenerbahçe ile anlaştık. Ancak oyuncu ile masaya oturma durumu oluşmadı. Sezon sonunda her şey belli olur.

Bizim açımızdan sıkıntılı bir durum yok. Eğer Emenike’yi istersek, oyuncunun şartlarımızı kabul etmesi ve Fenerbahçe’nin de yüksek bir rakam istememesi önemli. Tabi kesin bir şey söylemek için erken, tam tersi de olabilir. Olumlu ya da olumsuz, bizim için sıkıntı yaratacak bir durum olmayacak." cevabını verdi.

Haberin Devamı

Nijeryalı forvet Emmanuel Emenike, West Ham United ile Premier Lig'de şu ana kadar 3'ü ilk 11 olmak üzere tam 6 maça çıktı. 2 kez de FA Cup'ta boy gösteren oyuncu, hepsi kupada olmak üzere 2 gol kaydetti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!