'Bilic beni çok iyi tanıyor'

Güncelleme Tarihi:

Bilic beni çok iyi tanıyor
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 12, 2016 10:55

Beşiktaş'tan West Ham United'a 1 yıllığına kiralanan milli futbolcu Gökhan Töre önemli açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Premier League ekibi West Ham United, Beşiktaş forması giyen Gökhan Töre'yi satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiraladığını resmen açıkladı.

West Ham Kulübü'nden yapılan açıklamada, 24 yaşındaki oyuncunun satın alma opsiyonu ile sezon sonuna kadar kiralandığı duyuruldu.

Gökhan Töre'nin Beşiktaş'ın şampiyonluğunda büyük bir pay sahibi olduğuna dikkat çekilirken, milli futbolcunun Chelsea'nin altyapısından geldiği için İngiliz futboluna yabancı olmadığına dikkat çekildi.

Milli futbolcu Gökhan Töre, “Slaven Bilic beni çok iyi tanıyor ve ona hayır diyemezdim” dedi. West Ham United kulübünün resmi internet sitesine açıklamalarda bulunan Gökhan Töre, West Ham United takımında olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Geçen sezon oynadıkları birçok maçı izledim ve taraftarların ne kadar tutkulu olduğunu gördüm.

Haberin Devamı

Onların önünde oynamak için sabırsızlanıyorum. Slaven Bilic buraya gelmemde en büyük faktör oldu. Bilic çok büyük bir menajer. Çalıştığım en iyi menajerdir kendisi. Oyunculara karşı baba gibidir. Kendinizi aile gibi hissedersiniz. Beni de çok iyi tanıyor ve ona hayır diyemezdim” dedi.

 

BAKMADAN GEÇME!