Türkiye Yunanistan maçı bu akşam, saat kaçta, hangi kanaldan yayınlanacak? | CANLI İZLE!

Güncelleme Tarihi:

Türkiye Yunanistan maçı bu akşam, saat kaçta, hangi kanaldan yayınlanacak | CANLI İZLE
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2015 09:28

A Milli Takım Türkiye Yunanistan hazırlık maçı kadrosu belli oldu. Türkiye Yunanistan hazırlık maçı bu akşam, saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Haberin Devamı

Cuma akşamı Katar'la Doha'da karşılaşan ve ilk yarısını 1-0 mağlup kapadığı mücadeleden 2-1'lik galibiyetle ayrılan Türkiye, EURO 2016 play - off mücadelesine Yunanistan ile devam edecek. Türkiye Yunanistan hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Türkiye Yunanistan maçı bu akşam, saat kaçta, hangi kanaldan yayınlanacak | CANLI İZLE


TÜRKİYE - YUNANİSTAN MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Bu akşam İstanbul'da Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Yunanistan'ı ağırlayacak olan Milli Takımımız, bu karşılaşmada Bursaspor'un başarılı stoperi Serdar Aziz'den yoksun olacak. Saat 20.15'te başlayacak karşılaşmada, İtalya Futbol Federasyonu'ndan Paolo Valeri görev yapacak.
Valeri'nin yardımcılıklarını Gianluca Cariolato ile Alessandro Giallatini'nin üstleneceği mücadelede, Tolga Özkalfa ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

STAT: Başakşehir Fatih Terim Stadı
SAAT: 20.15
YAYIN: TV8
HAKEM: Paolo Valeri

Haberin Devamı

YUNANİSTAN İLE 10. KARŞILAŞMA
Şu zamana kadar 9 kez karşı karşıya gelen Türkiye Yunanistan, 10. kez karşı karşıya gelecek. İki takım en son 17 Ekim 2007 tarihinde 2008 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçında şu an yıkılmış olan Ali Sami Yen Stadı'nda karşı karşıya geldi ve bu maç 1-0'lik Yunanistan galibiyeti ile sonuçlandı. Bu skor Yunanistan'ın ülkemiz karşısındaki tek galibiyeti...

A MİLLİ TAKIM ADAY KADROSU

Türkiye Yunanistan maçı bu akşam, saat kaçta, hangi kanaldan yayınlanacak | CANLI İZLE
YUNANİSTAN MİLLİ TAKIMI'NIN ADAY KADROSU 
Teknik direktörlüğünü daha önce Galatasaray, Eskişehirspor ve Kardemir Karabükspor'u da çalıştıran Alman Michael Skibbe'nin yaptığı Yunanistan Milli Takımı'nın aday kadrosunda bulunan isimler şöyle:

Kaleci: Orestis Karnezis (Udinese), Stefanos Kapino (Olympiakos), Markos Vellidis (PAS Giannina)

Defans: Georgios Tzavellas, Stelios Kitsiou (PAOK), Konstantinos Manolas, Vassileios Torosidis (Roma), Evangelos Moras (Verona), Sokratis Papastathopoulos (Borussia Dortmund), Jose Holebas (Watford), Loukas Vyntra (Hapoel Tel Aviv), Kyriakos Papadopoulos (Bayer Leverkusen), Dimitrios Siovas (Olympiakos)

Haberin Devamı

Orta saha: Alexandros Tziolis, Dimitrios Pelkas (PAOK), Andreas Samaris (Benfica), Panagiotis Tachtsidis (Genoa), Sotiris Ninis (Panathinaikos), Athanasios Petsos (Rapid Wien)

Forvet: Konstantinos Mitroglou (Benfica), Stefanos Athanasiadis (PAOK), Nikolaos Karelis (Panathinaikos), Apostolos Giannou (Asteras), Christos Aravidis (AEK), Konstantinos Fortounis (Olympiakos)