The Walking Dead 6.sezon 5.bölüm izle - Fragman izle!

Güncelleme Tarihi:

The Walking Dead 6.sezon 5.bölüm izle - Fragman izle
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2015 13:53

The Walking Dead yeni bölüm fragmanı izle. Dünya'nın hemen her yerinden takip edilen The Walking Dead 6.sezon 5.bölümüyle yine nefesleri kesti.

Haberin Devamı

Türkiye'de büyük bir hayran kitlesine sahip olan The Walking Dead dizisi yeni bölüm fragmanını yayınladı. 6.sezon 5.bölüm'de yine heyecanı hiç düşürmeyen dizide bu hafta neler olacak?

Dizinin son bölümü Glenn'in ölüp ölmediği üzerine odaklanırken, kurtarılmış bölgedekilerin zombilerden korunmak için verdiği çaba nefes kesti. Yayılan bir hastalık sonucu zombilerin ortaya çıkışı sonrasında yaşam mücadelesini ekrana taşıyan, yaşayan herhangi bir canlıyı yakalayıp yiyen ve insanları ısırarak onları da kendileri gibi yapan zombilerin hikayesini anlatan The Walking Dead 6. sezon 5. bölümü kendi 8 Kasım Pazar akşamı kendi kanalı AMC'deydi!

THE WALKING DEAD FRAGMAN İZLE

THE WALKING DEAD 6.SEZON 5.BÖLÜM ÖZETİ

Haberin Devamı

Başrollerinde Andrew Lincoln, Steven Yeun, Norman Reedus, Lauren Cohan gibi isimlerin yer aldığı The Walking Dead 6. sezon yeni bölümünde en çok merak edilen konu Glenn'in yaşayıp yaşamadığı. Geçtiğimiz hafta izleyiciler, kimin olduğunu anlamadıkları bir cesetle karşı karşıya kaldılar, bu ceset Glenne mi ait? Glenn'in diziye devam edip etmediği yeni bölümde netleşecek. Fenomen dizinin bu sezonki 5. bölümünde Reg'in ölümünün ise yası sürecek. Kurtarılmış bölgedekiler, zombilerin saldırısından sonra kendine gelmeye çalışırken bir yandan da yeni gelecek tehlikelere hazırlanacak. Kendilerini zombilerden kurtarmak isteyen grup tehlikeli bir karar vererek yangın çıkaracak.