Survivor 2016'da kimler olacak? | İbrahim Yattara kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Survivor 2016da kimler olacak | İbrahim Yattara kimdir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2015 15:36

TV8'in reyting rekortmeni Survivor yarışma programı 2016'da yeni yarışmacılarıyla devam edecek. Survivor'ın ünlüler kadrosu isimleri belli oluyor. Survivor 2016'da hangi ünlüler yer alacak? İbrahim Yattara kimdir?

Haberin Devamı

Survivor 2016'nın isimleri belli olmaya başladı. Acun'un yapımcılığını yaptığı ve TV8'in reyting şampiyonu olan programı survivor ne zaman başlayacak. Ünlüler kadrosuna yeni bir isim daha katıldı. Yılmaz Morgül'ün açıklanmasından sonra yeni bir isim daha açıklandı. Trabzonspor taraftarının gönlüne yerleşen başarılı futbolcu İbrahim Yattara survivor'a katıldı.

Survivor 2016da kimler olacak | İbrahim Yattara kimdir

ACUN, SOSYAL MEDYA HESABINDAN O ÜNLÜYÜ AÇIKLADI

Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından İbrahim Yattara'nın Survivor'da olacağını açıkladı. 2003 yılında Trabzonspor'a transfer olan ve yıllarca Türkiye'de top koşturan İbrahim Yattara, ülkemizde iz bırakan yabancı futbolculardan biri olmuştu. Gineli futbolcu şimdi yeşil sahaların ardından zorlu Survivor parkurlarında gücünü gösterecek.

Haberin Devamı

Survivor 2016da kimler olacak | İbrahim Yattara kimdir
İBRAHİM YATTARA KİMDİR

1980 doğumlu olan Gineli Ibrahim Yattara'nın ismini futbolseverler 2003 yılında Trabzonspor'a transfer olmasıyla duydu. Futbola ülkesi Gine takımlarından San Garedi'nin altyapısında başladı. 1998'de aynı kulüpte profesyonel oldu.

Bir yıldan kısa süre Athlético de Coléah'ta top koşturan Yattara, 2000'de Belçika ekiplerinden Royal Antwerp ile anlaştı. 2003 yılında kariyerinin büyük bir kısmını teşkil eden Trabzonspor'a 400 bin dolar karşılığında transfer oldu. Trabzonspor kariyerinde inişli çıkışlı dönemler yaşayan Yattara, Trabzonspor kariyerinde iki Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşadı. Kulüp tarihinin en önemli yabancı oyuncularından biri olan Yattara, 187 maçta oynadı.

2010-2011 sezonunun sonunda takımdan ayrılan futbolcu, Suudi Arabistan'da Al Shabab'ın yolunu tuttu. Burada 1 sezon top oynayan Yattara, tekrar Türkiye'ye döndü ve Mersin İdmanyurdu'na transfer oldu. Sakatlıklarla boğuşan Gineli yıldız Güney ekibinde sadece 4 maçta forma giydi Türkiye'de beş yıldan fazla zaman geçiren Yattara, Türk vatandaşlığı için başvurma hakkı kazandı ve başvuruda bulundu. Önceleri başvurusu kabul edilmese de 29 Ekim 2010'da resmen Türk vatandaşı oldu.