Star Wars 7: Güç Uyanıyor İzle!

Güncelleme Tarihi:

Star Wars 7: Güç Uyanıyor İzle
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2015 14:43

Star Wars, bilim kurgu filmlerinin atası kabul olarak edilir. Bu efsane serinin yeni filmi Aralık ayında vizyona girecek. Daha vizyona girmesine 1 olmasına rağmen fragmanıyla bile büyük beğeni toplamayı başaran film sinema severler tarafından heyecanla bekleniyor.

Haberin Devamı

Yıldız Savaşları 7: Güç Uyanıyor orjinal adıyla Star Wars VII: The Force Awakens, 18 Aralık Çarşamba günü ülkemizde vizyona girecek. Bir çok sinema salonu Star Wars için biletleri ön satışa çıkarmış durumda. Dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip olan Star Wars'ın ülkemizde de oldukça fazla takipçisi olduğu biliniyor. İşte böyle efsanevi bir film serisinin 7. filmi yaklaşık 1 hafta sonra vizyona girecek. Fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanan filme gelen tepkilere bakacak olursak yine gişeleri alt üst edecekmiş gibi görünüyor.

Star Wars VII: The Force Awakens konusu, 25 Mayıs 1983 senesinde gösterime giren Star Wars 6: Return of the Jedi'de ki olayların yaklaşık 30 40 sene sonrasını ele alıyor.

STAR WARS 7: GÜÇ UYANIYOR OYUNCU KADROSU

Haberin Devamı

Filmin yönetmenliğini üstlenen isim J. J. Abrams. Oldukça zengin bir oyuncu kadrosuna sahip olan filmde Harrison Ford, Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Peter Mayhew ve Max von Sydow gibi isimler rol alıyor. Star Wars 7: Güç Uyanıyor'un senaristliğini Lawrence Kasdan, J.J. Abrams ve Michael Arndt yapıyor.

STAR WARS 7: GÜÇ UYANIYOR 1. FRAGMAN İZLE (TÜRKÇE DUBLAJ)

STAR WARS 7: GÜÇ UYANIYOR 2. FRAGMAN İZLE (TÜRKÇE ALTYAZI)