Seçim sonuçları dakika dakika Hürriyet'te

Güncelleme Tarihi:

Seçim sonuçları dakika dakika Hürriyette
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2015 15:25

Seçim sonuçları dakika dakika Hürriyet'te. 1 Kasım 2015 Genel Seçim sonuçları ne olacak? Türkiye’nin merakla beklediği 1 Kasım seçim sonuçları tüm detaylarıyla hurriyet.com.tr’de.

Haberin Devamı

Türkiye’nin merakla beklediği 1 Kasım Genel Seçim sonuçları tüm detaylarıyla hurriyet.com.tr’de olacak. Hangi parti kaç Milletvekili kazandı? Merak ettiğiniz herşey tüm detaylarıyla haberimizde.

1 KASIM SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

1 Kasım 2015 Genel Seçimleri’nde en çok merak edilen sorulardan biri de partilerin 7 Haziran 2015 genel seçimlerinde aldığı oyları arttırıp arttırmadığı olacak, okuyucularımız her bir ilde her bir parti için oylarını arttırıp arttırmadığı analiz edebilecek.

7 HAZİRAN GENEL SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

2015 1 Kasım erken seçimleri yaklaşırken Meclis’teki partiler ve meclise giremeyen partiler seçim beyannamelerini açıkladı, seçmenlere kendilerini seçmeleri için vaatlerde bulundu.

Seçim havası çok hakim olmasa da parti liderleri konuşmalarında ekonomiye, çözüm sürecine, dar gelirli vatandaşa, emekliye, asgari ücrete, kadın girişimcilere ve gençlere verilecek desteğe, eğitim ve sağlık alanında yapacakları reformlara yer veriyorlar.

Haberin Devamı

Ülke olarak yeni seçimlere hazırlanırken 2015 Haziran seçimlerinde Türkiye geneli seçim sonuçlarını Hürriyet seçim sonuçları sayfasında anlık olarak takip edebildiniz.

Şu an Meclise girmiş olan AK Parti, CHP, HDP ve MHP’nin her açılan sandık ve sayılan oylarla değişen oy oranları, milletvekili sayılarını Cihan Haber Ajansı ve Anadolu Haber Ajansı’nın verilerine dayanarak sizlere iletmeye çalıştık. Bu seçimlerde de güncel sonuç kaynağınız Hürriyet olacak.