Real Madrid Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan canlı izlenecek?

Güncelleme Tarihi:

Real Madrid Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanaldan canlı izlenecek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2015 13:05

THY Avrupa Ligi'nde 7 maçta 6 galibiyet alan başarılı temsilcimiz Fenerbahçe Ülker, İspanyol devi Real Madrid'le karşılaşacak. İspanya'da yapılacak olan karşılaşma için Fenerbahçe'nin hazırlıkları sürüyor.

Haberin Devamı

THY Avrupa Ligi'nde şuana kadar başarılı bir grafik çizen temsilcimiz Fenerbahçe Ülkerin gruplarda yalnızca bir yenilgisi bulunuyor. Sarı lacivertli ekibin rakibi Real Madrid ise 7 maçta 5 mağlubiyet alarak grupta sonuncu sırada yer alıyor. Fenerbahçe Ülker 3 Aralık Perşembe günü İspanya'da Real Madrid'in konuğu olacak.

REAL MADRİD FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Maç: Real Madrid - Fenerbahçe Ülker

Stad: Barclaycard Center

Tarih: 3 Aralık 2015 Perşembe

Saat: 21.45

Kanal: Lig Tv 3

FENERBAHÇE ÜLKER'İN EUROLEAGUE MACERASI

Temsilcimiz Fenerbahçe Ülker A Grubu mücadelesine Bayern Münih'i 74-67 yenerek başladı. Ancak yenilgiyle tanışması uzun sürmedi ikinci maçında deplasmanda Strasbourg'a 21 sayı farkla 91-70 mağlup oldu. Bu yenilginin ardından üst üste 4 müsabakadan galip ayrılan sarı-lacivertli ekip, grupta ilk sırada yer aldı. Fenerbahçe, galibiyet serisinde Real Madrid'e 77-66, Kızılyıldız Telekom'a 74-60, Khimki'ye 88-83 ve Bayern Münih'e 84-67 üstünlük sağladı. Temsilcimiz Euroleague'de geçen hafta grupta tek yenilgisini aldığı Strasbourg'u evinde 81-64 mağlup etti.

Haberle ilgili daha fazlası: