Ölüm hakkında öyle şeyler söylediler ki...

Güncelleme Tarihi:

Ölüm hakkında öyle şeyler söylediler ki...
Oluşturulma Tarihi: Şubat 11, 2016 10:22

Quara Q&A sitesinin sorduğu "Ölüm size nasıl hissettirir?" sorusuna bir grup 'ölüme yakın deneyim' yaşayan insanın verdiği cevaplar okuyucuları şaşkına çevirdi. Kimisi ölüm hissinin güzel bir şey olduğundan bahsederken kimisi de endişe vericiliğinden bahsetti.

Haberin Devamı

Bir grup 'ölüme yakın deneyim' yaşayan insan "Ölüm size nasıl hissettirir?" sorusunu yanıtladı. Bazıları ölümün onlara huzur verdiğini ve ölümden korkmadıklarını açıklarken bazıları da ölümün hayal kırıklıkları yaşattığını ve birçok amaçlarını gerçekleştiremedikleri için korkuttuğunu belirtti. Cevaplar insanların ilgisini çekmiş olacak ki 980.000 görüntülenmeye ulaştı.

En çok ilgi çeken cevaplar ise şöyle;

Megan; ölümün onu heyecanlandırdığını ve bu deneyim sayesinde ölüm korkusunu yendiğini iddia ediyor.

"Ben ölüme yakın deneyim yaşadım ve ölümün nasıl hissetirdiğini görebildim. Bunun ne kadar heyecan verici, rahatlatıcı ve huzur verici olduğunu açıklayabilecek bir kelime olduğunu düşünmüyorum."

Barbara ise ölüme yakın deneyiminde çok sakin ve durgun olduğunu anlatıyor.

Haberin Devamı

"Ben farklı ameliyatlar sonrasında narkoza intoleransım yüzünden üç defa 'öldüm'. Etrafımda olan biteni duyarken, başka hiçbir şey hissetmiyordum. Bu bilinmezliğin yanında kendimi çok rahat, kaygısız ve huzurlu hissediyordum."

Bryan da ölümü kötü deneyimleyenlerden...

"Ben ölümle burun buruna geldim ve bana sadece güzel anılarımın, fikirlerimin, arzularımın ve sezgilerimin yok oluşunun pişmanlığını hissettirdi. Bunları yaşamanın başka yolu yok. Herkesin hayatı ve yaşadıkları kendinde ve bizler mental hayatlarımızın yüküyle hırslanıp hareket etmemeliyiz. Yine de benim için kafamın içindeki her şeyi kaybetmek zaman kaybı gibi geldi. En azından başkası için işe yarayabilir olduğumu bilmek güzel."

Haberle ilgili daha fazlası: