Kurtlar Vadisi Pusu'da canlı bomba şoku! | Kanal D canlı izle

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusuda canlı bomba şoku | Kanal D canlı izle
Oluşturulma Tarihi: Kasım 26, 2015 11:52

Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Kurtlar Vadisi Pusu’nun bu haftaki bölümünde de aksiyon bütün hızıyla devam ediyor. Perşembe günlerinin vazgeçilmezi olan ve bu akşam 273. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak dizide bu akşam neler olacak?

Haberin Devamı

Pana Film’in yapımcılığını üstlendiği ve başrollerinde Necati Şaşmaz, Cahit Kayaoğlu, Defne Samyeli, Erhan Ufak ve Ertan Saban’ın yer aldığı Kurtlar Vadisi Pusu bu akşam da çok konuşulacak bir bölümle geliyor.

Nefes kesen sahneleriyle gündemden hiç düşmeyen Kurtlar Vadisi Pusu soluksuz izleyeceğiniz yeni bölümü kaldığı yerden devam ediyor. Merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu 273. bölüm fragmanı yayınlandı.

Kurtlar Vadisi Pusuda canlı bomba şoku | Kanal D canlı izle


BOMBA PATLIYOR MU?

Geçtiğimiz haftanın finalinde Gölge’nin Polat Alemdar’a kurduğu canlı bomba tuzağına tanık olmuş; Zeynep’in, Polat’ı tuzaktan kurtarmak için yaptığı hamleyi heyecanla izlemiştik. Şimdi herkesin merak ettiği soru şu; Polat Alemdar, basın toplantısına canlı bomba sokup içeride bulunan herkesi havaya uçurmaya karar veren Gölge’nin kirli planını boşa çıkarmak için nasıl bir yöntem kullanacak?

Haberin Devamı

İKİLİNİN ARASI AÇILIYOR
Gölge ise Polat Alemdar’a yardım eden Zeynep’e olan öfkesini onu ölümle tehdit ederek gösteriyor… Böylece aynı amaç için mücadele eden ikilinin arası Polat nedeniyle açılıyor…

PUSAT İŞ BAŞINDA
Hapisten çıktıktan sonra ekibe katılan Pusat, Altay’ın oğlunu Safiye ve Elif’in İsviçre’de yaşadığı eve götürerek güvene alıyor. Oğlunun güvende olduğunu öğrenen Profesör Altay ise medyanın önünde Türkiye’nin yeraltı zenginlikleriyle ilgili elde ettiği bütün bilgileri anlatıyor.

FİNALDEKİ BÜYÜK SÜRPRİZ
İzleyicileri finalde çok büyük bir sürpriz beklerken, Yusuf kendisiyle ilgili önemli bir gerçeği öğreniyor.

KURTLAR VADİSİ PUSU 273.BÖLÜM FRAGMANI

KURTLAR VADİSİ PUSU 272.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Geçen haftanın finalinde, Suriye’deki en büyük silah deposunu havaya uçuran Polat Alemdar karşısında Gölge’nin çaresizliğine tanıklık etmiştik. Peki Gölge, Polat’tan aldığı bu ağır darbeye nasıl karşılık verecek?

Profesör Anadolu ve öğrencisi Altay, uzun yıllardır gizlice sürdürdükleri Türkiye’nin maden zenginlikleriyle ilgili araştırmalarını Polat Alemdar’ın desteğiyle kamuoyuyla paylaşmaya karar veriyorlar.
Altay’ın basın toplantısına hazırlandığını öğrenen Gölge ise, bunu engellemek için planlarını devreye sokuyor.

Haberin Devamı

Polat Alemdar’dan öcünü almak için yemin eden Tilki ise hedefine Polat’ın en yakınındaki isimlerden birini koyuyor. Karun’un da yardımıyla Safiye'nin izini bulmaya çalışan Tilki, büyük bir sürprizle karşılaşıyor.
Yusuf, Zeynep hakkında araştırma yaparken Azra'nın kaçırıldığını öğreniyor ve Azra’yı kurtarmak için hemen harekete geçiyor. Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarını, yine soluksuz izleyeceği bir bölüm daha bekliyor.