Kurtlar Vadisi Pusu 269. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? | Diziye sürpriz oyuncu transferi

Güncelleme Tarihi:

Kurtlar Vadisi Pusu 269. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı | Diziye sürpriz oyuncu transferi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 17:11

Kurtlar Vadisi Pusu 269. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Diziye katılan sürpriz oyuncu kim? Ayrıntılar haberimizde..

Haberin Devamı

Kanal D'nin sevilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu senelerdir aynı heyecanla izlenmeye devam ediyor. 269. yeni bölümüyle kendi gününde kendi saatinde izleyiciyle buluşmaya hazırlanan Kurtlar Vadisi Pusu' nun yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.Yeni bölüm fragmanıyla ilgili tüm detayları haberimizden takip edebilirsiniz.

DİZİYE SÜRPRİZ TRANSFER

Sevilen diziye sürpriz oyuncular katılmaya devam ediyor. Son olarak Ertan Saban ve Defne Samyeli'nin ardından bu kez de sevilen oyuncu Ayla Algan katıldı.

29 Ekim 1937, İstanbul doğumlu olan Türk Tiyatro Sanatçısı,sinema oyuncusu, şarkıcı,müzik ve tiyatro sanatlarını içiçe yaşayan bir sanatçı olan Ayla Algan son olarak O Hayat Benim dizisinde rol alıyordu.

Kurtlar Vadisi Pusu 269. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı | Diziye sürpriz oyuncu transferi

 

Haberin Devamı

KURTLAR VADİSİ PUSU 268. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümünde,Polat Alemdar'ın Safiye ve Elif'i ziyareti, Erhan'dan gelen önemli haber üzerine kesiliyor. Hastanede ele geçirilen hard diskten çıkan bilgilerdeki şifreyi çözen Polat, Gölge'nin izini buluyor.

Polat Alemdar'ın yeni düşmanı Gölge ise, Ortadoğu'da kurmayı planladığı yeni devlete destek verecek Türkiye'den işbirlikçiler arıyor… Karanlık planların bir parçası olmayı kabul eden Zeynep ise kendine geçmişini hatırlatan sürpriz biriyle karşılaşıyor.

KURTLAR VADİSİ PUSU 268. BÖLÜM FRAGMANI

 

Haberin Devamı

 KURTLAR VADİSİ PUSU 267. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Polat ve Cahit, mülteciler üzerinde oynanan oyunları bozmaya çalışırken büyük bir sürprizle karşılaşıyor. İkili; mültecileri, kötü işleri için kullanmak isteyen Gölge'nin ve ortağı Zeynep'in peşine düşüyor.

Diğer yandan, Gölge ise Mezopotamya'da kurmayı düşündüğü devlet için yeni suç ortakları arayışına devam ediyor.
Polat Alemdar ile Zeynep arasındaki geçmişten gelen karanlık ilişkinin şifreleri ortaya çıktı. Seneler sonra karşısına çıkan Zeynep'in gizlediği şeyin peşine düşen Polat, büyük sürprizle karşı karşıya geliyor.

Yeni ve acımasız düşmanı Gölge ile Zeynep arasındaki gizli ilişkiler ortaya çıkmaya başladı. Peki, ele geçirmek için Polat Alemdar'la büyük bir savaşı göze alan Gölge'nin Sırlı Asayı teslim ettiği kişi kim? Suriyeli mültecilerden kendi krallığını kurmak isteyen Gölge ile Asya'nın iş bağlantıları gittikçe derinleşirken Polat Alemdar'ın Zeynep olarak bildiği bu kişiyle olan geçmişi de gün yüzüne çıktı.

Haberin Devamı

Polat Alemdar, insan kaçakçılığı yapan ve Suriyeli mültecilerle Babil Krallığı'nı kurmayı kafasına koymuş Gölge'nin planını yok etmek üzere harekete geçti.

Fehmi Kuzuzade'nin sakat oğlu iyileşti! Uzun zamandır tekerlekli sandalyeye mahkûm olan Fehmi'nin oğlu, ayağa kalktığı gibi babasının işlerini devralmaya başladı.