Kiralık Aşk dizisine Gülden Güney transfer oldu | Gülden Güney kimdir?

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk dizisine Gülden Güney transfer oldu | Gülden Güney kimdir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2015 14:49

Star Tv'de yayınlanan son zamanların en sevilen dizilerinden Kiralık Aşk dizine Gülden Güney transfer edildi. Gülden Güney, Kiralık Aşk dizisinde Defne’nin arkadaşının halasını canlandırdı.Gülden Güney kimdir?

Haberin Devamı

Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Melisa Şenolsun, Nergis Kumbasar ve levent ülgen'in gibi isimlerin yer aldığı Kiralık aşk'ın oyuncu kadrosuna 'Gudubet' karakteriyle daha önce 'Yedi Numara, 'Kahve Bahane've 'Haneler' gibi yapımlarda rol alan tiyatro oyuncusu Gülden Güney dahil oldu.

GÜLDEN GÜNEY KİMDİR?

1977 Berlin doğumlu olan Gülgen Güney, tiyatro ile ilkokulda tanıştı ancak üniversitede konservatuvar değil, işletme okudu. Ancak tiyatro aşkının peşinden gitti. Oya Yüce tanışması ve yetenekli olduğunun görülmesi ile tam anlamıyla tiyatroya adım atmış oldu.

Tiyatro Taksim’in kurulmasının ardından TRT’nin sevilen komedi dizilerinden 7 Numara’da rol aldı. Konservatuvarda okumamış olsa da profesyonel hocalardan eğitim gördü.

Haberin Devamı

Kiralık Aşk dizisine Gülden Güney transfer oldu | Gülden Güney kimdir

Oyuncu Gülden Güney şimdiye kadar Yam Yom Yum, 7 Numara, Havadan Sudan, Hatırla Sevgili, Ters Köşe, Üvey Aile, Ayışığı yapımlarından rol aldı.

Ünlü oyuncu bu kez de Kiralık Aşk dizisinde Elçin Sangu'nun canlandırdığı Defne karakterinin arkadaşının halası rolünde ekranlarda olacak.

KİRALIK AŞK 24. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

 KİRALIK AŞK 24. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Ömer Defne'nin sakladığı şeyleri öğrenince olaylara nasıl tepki gösterecek? Yasemin, Sude'nin Ömer'in arkasından çevirdiği şeyleri söylemesiyle Ömer'in kuzeniyle arasında neler olacak? Ömer, Defne'yi her şeye rağmen affedebilicek mi?

Kiralık Aşk dizisine Gülden Güney transfer oldu | Gülden Güney kimdir