Kiralık Aşk 25.bölüm izle | Yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk 25.bölüm izle | Yeni bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2015 14:25

Kiralık Aşk 25.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Cuma günü Star TV'de yayınlanacak olan Kiralık Aşk, yeni bölümüyle bomba gibi geliyor.

Haberin Devamı

Kiralık Aşk 25.bölüm fragmanı yayınlandı. Star TV ekranlarının merakla beklenen dizisi Kiralık Aşk'ta Defne'nin para karşılığında tasarımı Deniz'e satmasıyla Ömer'le arasına soğuk duvarlar ördü. Peki, Kiralık Aşk'ın yeni bölümünde neler olacak. Defne ve Ömer arasındaki soğuk duvarlar çözülecek mi?

Kiralık Aşk 25.bölüm izle | Yeni bölüm fragmanı yayınlandı
KİRALIK AŞK 24. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Ömer Defne'nin sakladığı şeyleri öğrenince olaylara nasıl tepki gösterecek? Yasemin, Sude'nin Ömer'in arkasından çevirdiği şeyleri söylemesiyle Ömer'in kuzeniyle arasında neler olacak? Ömer, Defne'yi herşeye rağmen affedebilicek mi?

Ömer Sinan'la dertleşirken Defne'nin aşkından emin olamadığını söylüyor. "Sevip sevmediğini, gerçek olup olmadığını anlayamıyorum" diyor. Defne aşkına yenik düşecek mi? Ayrılık sonrası yeni kararlar alan Ömer’i, Passionis’le ilgili çok zorlu bir sınav bekliyor!

Haberin Devamı

Ömer, bu işin altından Defnesiz kalkabilecek mi? Kendi sade yaşantısına dönen Defne’nin peşini sürprizler bırakmıyor!
Bir anda kendini Ömer’in karşısında bulan Defne, aşkına yenik düşecek mi? Yasemin’in yepyeni bir hazırlığı var!
Passionis’in yıkılmaz tahtını alabilecek mi? Deniz Tranba, etkili bir yumrukla tekrar oyuna giriyor!
Kiralık Aşk’ta şirketlerin savaşı başladı!

KİRALIK AŞK 25.BÖLÜM FRAGMANI

KİRALIK AŞK 25.BÖLÜM 2.FRAGMANI

KİRALIK AŞK KADROSUNA YENİ İSİM

Kiralık Aşk 25.bölüm izle | Yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Elçin Sangu, Barış Arduç, Salih Bademci, Sinem Öztürk, Melisa Şenolsun, Nergis Kumbasar ve Levent Ülgen gibi isimlerin yer aldığı Kiralık aşk'ın oyuncu kadrosuna 'Gudubet' karakteriyle daha önce 'Yedi Numara, 'Kahve Bahane've 'Haneler' gibi yapımlarda rol alan tiyatro oyuncusu Gülden Güney dahil oldu.

Haberin Devamı

Kiralık Aşk'ta, 'Alp' karakteri için katılan Mert Baksi ise; Cast ve Directör olarak çalışmakta. Hakkında çok bilgi bulunmayan Alp sürekli Kiralık Aşk setinde yer alıyor. Mert Baksi Kiralık Aşk'ta kalıcı olacak mı?