Kiralık Aşk 23. bölüm fragmanı izle!

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk 23. bölüm fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2015 11:04

Kiralık Aşk dizisi 23. yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00'de Star'da. Defne'nin para karşılığında tasarımı Deniz'e satması herkesi ona düşman edecek. Defne, Ömer'e kendini affettirebilecek mi? Kiralık Aşk 23. yeni bölüm fragmanıyla karşınızda.

Haberin Devamı

Star Tv ekranlarının merakla beklenen dizisi Kiralık Aşk'ta Defne'nin aşkı için yaptığı şey, herkesin ona düşman olmasına neden olacak. Defne, bu durumu Ömer'e nasıl açıklayacak? Ömer Defne'yi affedecek mi? Cuma günlerinin gözde dizisi olan Kiralık Aşk bu hafta da zirveden inecekmiş gibi görünmüyor.

Barış Arduç; Elçin Sangu ile beni yakıştırmaları çok normal

KİRALIK AŞK 22. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ömer ve Defne'nin aşkı hızla ilerlerken çok büyük bir engele takıldı. Defne, Ömer'in evlilik teklifini kabul edebilmesi için yüklü miktarda parayı bulması lazım. Bu sırada Deniz'in passionis ve Defne için hain planları devreye girdi. Özel tasarımcı seçilen Defne, parayı toplayabilmek için tasarımı Deniz'e satmasıyla ortalık karıştı. Defne'nin adı hain olarak anılmaya başladı.

Haberin Devamı

Kiralık Aşk 23. bölüm fragmanı izle

KİRALIK AŞK 23. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Defne'nin aşkı için yaptığı yanlış onun çok büyük bir bedel yaşamasına neden olacak. Yüklü miktarda para karşılığında tasarımını Deniz'e satmasıyla herkes ona hain gözüyle bakacak. Defne en çok Ömer ve Sinan'ı hayal kırıklığına uğratacak. Açıklama yapmak isteyen Defne'yi, Ömer dinlemeyecek. Defne, Ömer'e açıklamadığı herşey için pişmanlık duyacak. Ömer ve Defne aşkına ne olacak? Defne bu işten yara almadan kurtulabilecek mi?

KİRALIK AŞK 23. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!