Kiralık Aşk 22. bölüm fragmanı izle! | Defne, Ömer'in teklifini kabul edecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Kiralık Aşk 22. bölüm fragmanı izle | Defne, Ömerin teklifini kabul edecek mi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 18, 2015 15:50

Kiralık Aşk dizisi 22. yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00'de Star'da. Ömer ve Defne arasındaki aşk giderek artıyor. Defne, Ömer'in teklifini her şeye rağmen kabul edecek mi? Kiralık Aşk 22. yeni bölüm fragmanıyla karşınızda.

Haberin Devamı

Star Tv ekranlarının merakla beklenen dizisi Kiralık Aşk'ta Ömer ve Defne'nin aşkı artıyor. Defne, Ömer'in teklifini her şeye rağmen kabul edecek mi? Cuma günlerinin gözde dizisi olan Kiralık Aşk bu hafta da zirveden inecekmiş gibi görünmüyor.

KİRALIK AŞK 21. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Defne ve Ömer aşkı yeniden alevlendi. Romantik ikilinin ofisteki aşk dolu dakikaları dedikodulara neden oldu. Ömer ve Defne evlilik üzerinde düşünürken, Ömer'in yalan ile söyledikleri Defne'yi çok düşündürdü. Ve Ömer şirkete geri döndü.

Barış Arduç; Elçin Sangu ile beni yakıştırmaları çok normal

KİRALIK AŞK 22. BÖLÜMDE NELER OLACAK?
Ömer ve Defne aşkı doruklarda yaşayacak. Defne, Ömer’in evlilik teklifini her şeye rağmen kabul edecek mi? Defne, içinde olduğu bu duruma son vermek için parayı toplayabilecek mi?

Haberin Devamı

DENİZ'İN PASSİONİS VE DEFNE İÇİN HAİN PLANLARI!
Deniz, amacına ulaşabilecek mi? Sude, Sinan’ı kendi tarafına çekmek için elinden geleni yaptı fakat hala Sinan'ın gizli aşkına ulaşamadı. Şimdi ise elindeki kartlar onu Helen’e götürüyor! Sude, Helen’in Defne olduğunu öğrenecek mi? Deniz Defne'yi nasıl bir oyuna düşürecek? Defne'nin aradığı parayı Deniz mi verecek?

KİRALIK AŞK 22. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!