Kara Sevda 5.yeni bölüm 1. ve 2. fragmanı izle! | Kara Sevda 5.bölümde Nihan vuruluyor!

Güncelleme Tarihi:

Kara Sevda 5.yeni bölüm 1. ve 2. fragmanı izle | Kara Sevda 5.bölümde Nihan vuruluyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2015 11:10

Kara Sevda 5.yeni bölümüyle ekranlara gelemeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Kara Sevda dizisinin 5.bölümünde,Emir planlarını devreye sokmaya başlıyor. Kara Sevda 5.yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Star Tv’de.

Haberin Devamı

Kara Sevda 5.yeni bölümünde; Kemal’in,  Nihan’ın atölyesinde olduğunu öğrenen Emir, yeni planlarını uygulamaya başlıyor.. Bu planlar, yaşanacak büyük olayların habercisidir.Nihan’ın Kemal’le görüşmesinin ardından, Emir’le arasındaki gerilim iyice artar.

Emir’in Nihan’a koyduğu keskin sınırlar, Nihan’ı geri dönüşü olmayan bir yola girmeye zorlar. Nihan’ın buna rağmen alacağı karar,  Kemal’i bir kez daha Emir’in takıntısı haline getirir.Emir’in tehditlerine daha fazla boğun eğmek istemeyen Önder, kendine kaçış yolu arar. Girdiği riskli araştırmada buldukları, Önder için yeni soruların başlangıcı olur.

Kemal, Nihan’dan uzak durma kararında ısrarcıyken, Nihan’ı hayatının tam ortasında bulur. Nihan’ın emrivakisi, Kemal’i çaresiz bırakacaktır. Asu ise Nihan’ın Kemal’e yaklaşmasının ne kadar tehlikeli olduğunu fark eder.  Nihan’ı hayatlarından uzaklaştırmak için oyunlarına başlar.  

Asu’nun hamlelerine Nihan güzel bir dersle karşılık verir.Zeynep’e kaydolduğu ajanstan yeni bir iş teklifi gelir. Bu teklifle Zeynep’in hayatı hiç tahmin etmediği bir yola girecektir. Diğer yandan Ozan, Zeynep’le arkadaşlığını ilerletmek için adım atmaya başlar. 

Emir, Kemal’le olan savaşını, onun en hassas olduğu yere taşır.  Artık Kemal için de Emir’le olan savaşının kuralı değiştirme vakti gelmiştir. (kara sevda)

KARA SEVDA 5.YENİ BÖLÜM 1.FRAGMANI İZLE


KARA SEVDA 5.YENİ BÖLÜM 2.FRAGMANI İZLE