Gülru ile Gülfem arasında rekabet bitmiyor | Güllerin Savaşı 59.bölüm fragmanı

Güncelleme Tarihi:

Gülru ile Gülfem arasında rekabet bitmiyor | Güllerin Savaşı 59.bölüm fragmanı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2015 15:38

Güllerin Savaşı iddialı bölümü ile Cumartesi akşamı Kanal D'de!Yeni bölümde neler olacak? Gülfem'le Gülru kavga mı edecek? Geçen hafta yayınlanan bölümde neler oldu?

Haberin Devamı

Kanal D’nin ilgiyle izlenen dizisi Güllerin Savaşı yeni bölümüyle Cumartesi gecesine damgasını vuracak. Gülru, savaşa hiç olmadığı kadar güçlü giriyor!

59.bölümde iki kardeş birbirine girecek. Ömer Gülru’yu durdurabilmek için elinden geleni yapacak. Güllerin Savaşı, heyecan dolu bölümüyle Cumartesi akşamı, saat 21:00'de Kanal D'de!

Gülru ile Gülfem arasında rekabet bitmiyor | Güllerin Savaşı 59.bölüm fragmanı


GÜLLERİN SAVAŞI’NDA REKABET BİTMİYOR

Gülfem, Gülru ve Tibet’ten yediği golü hazmetmeye çalışırken, Gülru’nun hayatında yepyeni bir dönem başlamıştır. Eski defterlerin yeniden açılacağını ve hırs dolu mücadelenin kaldığı yerden devam edeceğini ilan eden bu yeni dönem, Ömer’i de Cihan’ı da rahatsız eder.

Haberin Devamı

ÖMER GÜLRU’YU DURDURABİLECEK Mİ?

Gülru’nun yeni bir intikam oyunuyla kendine bir kez daha zarar vermesinden korkan Ömer, onu çıktığı yoldan döndürebilmek için adeta çırpınmaya başlar. Öte yandan hayatının her anlamda en zor günlerini geçiren Gülfem için aldığı darbe ile birlikte küllerinden doğmaktan başka şans kalmamıştır. Gülfem’in, Gülru ve Tibet’e verdiği karşılık, Ömer ve Gülru’yu bir kez daha karşı karşıya getirir.

GÜLLERİN SAVAŞI 59.BÖLÜM FRAGMANI;



GÜLLERİN SAVAŞI 58. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Gülfem'in Gülru'yla kardeş olduğunu öğrenmesi onu içinden çıkılmaz kabusların ortasına çekti. Bu öğrendiği gerçekle bütün hayatının yalan olduğunu kaldıramayan Gülfem Gülru'nun bebeğinin düşmesine neden oldu.

Bebeklerini kaybetmeleriyle birlikte Gülru ve Ömer, hayatlarının en büyük acısıyla sınanacakları yepyeni bir döneme girdiler.

Ömer, nefretine sığınıp yaptığı hatalarıyla en ağır şekilde yüzleşirken; Gülru için artık hayat durmuş, umutlar tükenmiş, anlamlı olan her şeyin yerini koca bir boşluk aldı. Bu duygularla daha fazla köşkte kalmak istemeyen Gülru, herkesten uzağa gider ancak acılarını birbirleriyle yüzleşmeden taşıyamayacaklarına inanan Ömer, gölge gibi peşindedir.

Öte yandan Gülru’nun hedefinde olan Gülfem ise, haksız yere suçlanmanın acısı ile öğrendiği ruhunu tüketen gerçeğin sancısı arasında kıvranmaktadır. Gülru, Ömer ile yaşadığı büyük yüzleşmenin ardından kendini tamamen acıya teslim etmek üzereyken hiç ummadığı bir yerden, adeta kaderini değiştirecek bir destek buldu. Bu destek Aslan Kral Tibet'ten geldi.