Galatasaray - Astana maçı bu akşam saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenecek?

Güncelleme Tarihi:

Galatasaray - Astana maçı bu akşam saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenecek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2015 12:24

Galatasaray Astana ile bu akşam kritik bir mücadeleye çıkacak. Sarı-kırmızılı ekip bu sezon Şampiyonlar Ligi'ndeki son maçına çıkıyor. Devler Ligi'ne veda eden Galatasaray, Astana maçından 1 puan alması durumunda UEFA Avrupa Ligi'nde ter dökecek. Peki, Galatasaray Astana maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı olarak izlenecek?

Haberin Devamı

Galatasaray Astana maçı bu akşam saat kaçta, hangi kanalda canlı olarak izlenecek? Temsilcimiz Galatasaray bu akşam Şampiyonlar Ligi'nde bu sezonki son maçına çıkacak. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde iyi istikrar gösteremeyen sarı-kırmızılı ekip, 1 puan alıp yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etmek istiyor.

GALATASARAY ASTANA MAÇI ŞİFRESİZ Mİ SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Maç: Galatasaray - Astana

Tarih: 8 Aralık 2015 Salı

Kanal: TRT 1 şifresiz yayın

Saat: 21.45

Hakem: Craig Alexander Thomson

Galatasaray - Astana maçı bu akşam saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenecek
UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu’nda 8 Aralık Salı günü oynanacak Galatasaray-Astana maçının hakemleri açıklandı. Türk Telekom Arena’da TSİ 21.45’te başlayacak Galatasaray-Astana maçını İskoçya Futbol Federasyonu’ndan Craig Alexander Thomson yönetecek.

Haberin Devamı

David McGeachie ve William Conquer’in yardımcı hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi Alan Mulvanny, ilave yardımcı hakemleri ise Steven McLean ve Kevin Clancy olacak.

GRUBUN DİĞER MAÇI

Grubun diğer maçında ise Portekiz ekibi Benfica ile İspanyol temsilcisi Atletico Madrid, Lisbon'da karşı karşıya gelecek.

Galatasaray Astana ile berabere kalması ya da kazanması halinde grupta üçüncü olarak UEFA Avrupa Ligi'ne katılacak. Cim Bom, yenildiği takdirde ise grubu sonuncu olarak tamamlayacak ve Avrupa macerasını noktalayacak.

MUHTEMEL 11'LER!
Galatasaray: Muslera, Sabri, Semih, Chedjou, Hakan Balta, Jose Rodriquez, Selçuk (Bilal), Yasin, Sneijder, Podolski, Burak Yılmaz
Astana: Nenad Eric, Branko Ilic, Evgeni Postnikov, Marin Anicic, Dmitri Shomko, Dzholchiyev, Georgi Zhukov, Roger Canas, Nemanja Maksimovic, Foxi Kethevoama, Junior Kabananga