Diriliş Ertuğrul 37.bölüm fragmanı izle!

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul 37.bölüm fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2015 14:18

TRT1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş “Ertuğrul” 37.yeni bölümüyle ekrana gelecek. Sevilen dizide heyecan devam ediyor. Ertuğrul Ertokuş Bey’i kurtardıktan sonra obaya götürecek mi? Merakla beklenen Diriliş “Ertuğrul” dizisi bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında.

Haberin Devamı

Diriliş “Ertuğrul” 37.bölümü heyecanla bekleniyor. TRT1 ekranlarının sevilen dizisi “Diriliş Ertuğtuş”un 37.bölüm fragmanı yayınlandı. Konya’dan gelen Gümüştekin’in Ertuğrul’un ölüm fermanını getirmesi obadaki tansiyonu daha da yükseltmiştir.

Hayme Ana ve Gündoğdu başından beri Ertuğrul’u dinlemeyerek büyük bir hata yaptıklarını anlamışlardır. Ertuğrul Ertokuş Bey’i kurtardıktan sonra obaya mı götürecek? Selcan’ın Aytolun hakkında öğrendiği büyük sır nedir?

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 37.BÖLÜMÜ FRAGMANI İZLE

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 36.BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Hayme Ana’nın Ertuğrul’u obadan sürgün etmesi obadaki tansiyonu yükselmiştir. Ancak bu durumdan Aytolun ve Tuğtekin’i fazlasıyla memnun olmuştur. Obada her şey Aytolun’un planladığı gibi gitmektedir. Aytolun, obadaki etkinliğini Tuğtekin’i Gökçe ile evlendirerek daha da artırmak istemektedir.

Haberin Devamı

Selcan, bütün bu oyunlarıno görür ve onun üzerine gider. Ancak her defasında Gündoğdu’nun sert müdahalelerine maruz kalır. Ertuğrul obadaki bu yaşananlardan habersiz yeni planlar kurmaya devam etmektedir. Bu arada Konya’dan gelen Ertokuş Bey’in Ertuğrul için söyledikleri Korkut Bey, Tuğtekin ve Aytolun’u sinirlendirmiştir.

Diriliş Ertuğrul 37.bölüm fragmanı izle


DİRİLİŞ ERTUĞRUL'A ÖDÜL YAĞMURU

Sanat, spor, müzik, siyaset ve iş dünyasının en iyilerinin belirlendiği Moon Life Dergisi’nin ödül töreninin nu yıl ikincisi düzenlendi. Törende, Diriliş Ertuğrul Dizisi’nin Süleyman Şah’ı Serdar Gökhan Meslek Yaşam Onur Ödülü’nü, dizinin Tuğtekin’i Uğur Güneş ise En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülünü aldı.

Birçok ünlü ismi bir araya getiren törende Diriliş Ertuğrul dizisinin oyuncularından Serdar Gökhan, Tolga Sala, Uğur Güneş, Melih Özdoğan ve Atilla Kılıç da yer aldı. Törende, Meslek Yaşam Onur Ödülü’nü Serdar Gökhan alırken En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü Uğur Güneş’in oldu.