Diriliş Ertuğrul 36.yeni bölüm fragmanı izle

Güncelleme Tarihi:

Diriliş Ertuğrul 36.yeni bölüm fragmanı izle
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2015 12:39

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Diriliş “Ertuğrul” 36.bölümüyle ekrana gelecek. Fenomen dizide yine aksiyon devam ediyor. Merakla beklenen Diriliş “Ertuğrul” dizisi bu akşam saat 20.00’da TRT1 ekranlarında.

Haberin Devamı

Diriliş Ertuğrul 36.bölümünün fragmanı yayınlandı. TRT1 ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Diriliş Ertuğrul'da, obadaki tansiyon yükseldi. Kocabaş'ın oku Ertuğrul'u vuracak mı? Selcan'ın kurduğu yeni planlar ne? 

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 36.BÖLÜMÜ FRAGMANI İZLE



MEHMET POLAT KADROYA DAHİL OLDU

TRT 1 ekranlarının fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul kadrosuna ünlü oyuncu Mehmet Polat katılacak.Diziye 36. bölümde girecek olan Polat, Aytolun hatunun abisi, Goncagül hatununda babası olan Gümüştekin karakterini canlandıracak.Mehmet Polat,  rolüne hazırlanırken özel hoca ve koreografi ekipleri tarafından at binme, kılıç kuşanma ve ok atma dersleri aldı. Selçuklu sarayıyla yakın ilişki içerisinde olan Gümüştekin, hırslı karakteriyle dizinin bu sezon önemli karakterlerinden biri olacak.

Diriliş Ertuğrul 36.yeni bölüm fragmanı izle


DİRİLİŞ ERTUĞRUL 36.BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Ertuğrul’un vazifelerinin elinden alınması Kayıları ve Kayı Alpleri’ni büyük bir şok etkisi yaratmıştır. Bütün bu yaşananlarla birlikte Hayme Ana’nın Ertuğrul’u sürgün eder. Bunun sonucunda obadaki krizi daha da büyümüştür. 

Hayme Ana bir yandan beylik vazifeleri diğer yandan ise analık duyguları arasında kalmıştır. Ertuğrul’u yaralı eliyle sürgün ettiğine pişman olur. Ertuğrul ise en küçük bir tereddüt göstermeden, mücadelesine Alp’leri Doğan, Turgut ve Deli Demir ile devam etmeyi kafasına koymuştur.