Big Brother Türkiye için geri sayım başladı!

Güncelleme Tarihi:

Big Brother Türkiye için geri sayım başladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 23, 2015 11:56

Sunuculuğunu Asuman Krause'nin üstlendiği, yurtdışında bir çok ülkede yayınlanan Big Brother artık Türkiye'de! 15 yıldır dünyada en çok izlenen yarışma programları arasında yer alan Big Brother için geri sayım başladı. Big Brother Türkiye ne zaman başlayacak?

Haberin Devamı

TÜRKİYE, 28 KASIM GÜNÜ BIG BROTHER İLE TANIŞACAK

Televizyon dünyasında ‘Tüm şovların miladı’ olarak kabul gören ‘Big Brother’, Endemol Shine Türkiye yapımcılığında ve Asuman Krause sunuculuğunda 28 Kasım Cumartesi, Star’da başlayacak.

Big Brother Türkiye için geri sayım başladı


İSTANBULDAKİ EN BÜYÜK STÜDYO

Şu anda; İtalya, İspanya, Filipinler, Meksika, Almanya, Fransa, Bulgaristan ve Balkanlar’da yayında olan ‘Big Brother’, Türkiye için aylar öncesinden hazırlıklara başlandı. 3 bin metrekarelik bir alanda, 80’den fazla kamera ve 120 mikrofonla her anı izlenecek ‘Big Brother’ evini, yayına taşımak için 300 kişi gece gündüz çalışarak, İstanbul’da bugüne kadar kurulmuş en büyük program platosunu hazırladı.

Haberin Devamı

Big Brother Türkiye için geri sayım başladı


ÖDÜL TAM BİR MİLYON LİRA

‘Big Brother Türkiye’ için başvuruda bulunan 37 bin 500 kişiyle tek tek görüşüldü. Aynı evde yaşayacak ve daha önce birbirini hiç görmemiş 8 kadın, 8 erkek ev arkadaşı belirlendi. ‘Big Brother’ evinden 100 günün sonunda birinci çıkacak kişi için rekor ödül ise 1 milyon lira.

Big Brother Türkiye için geri sayım başladı


KURALLARI BIG BROTHER KOYAR

Dış dünya ile hiçbir temasın bulunmadığı evde, hem izleyenlere hem de ev halkına sıra dışı bir deneyim sunan ‘Big Brother’ ne derse o oluyor. Kural mı? Onu sadece ‘Big Brother’ biliyor. Ve bu kurallar her gün değişebiliyor. 16 kişi, 100 gün boyunca her yeni güne ‘Big Brother’ın o gün kendilerine vereceği görevleri yerine getirmek üzere başlıyor.

Big Brother, kimi zaman ev halkından eve elektrik üretmelerini, kimi zaman dalgalı denizde suya düşmeden dik durabilmelerini hedefliyor.

Bu evde dışarı ile hiçbir temas yok. Bu evde kağıt kalem bile yok. Yeni, bilinmedik, zorlayıcı, eğlendirici, pozitif, öğretici, zekanın ve yeteneklerin konuştuğu bu sıra dışı dünya şimdi ilk kez Türkiye’de…

BİG BROTHER TANITIM FRAGMANI İZLE!



BİG BROTHER 2. TANITIM FRAGMANI İZLE!