Beyaz Show 11 Aralık Cuma konukları | Diriliş Ertuğrul ekibi Beyaz Show' da!

Güncelleme Tarihi:

Beyaz Show 11 Aralık Cuma konukları | Diriliş Ertuğrul ekibi Beyaz Show da
Oluşturulma Tarihi: Aralık 10, 2015 10:28

Cuma günü fenomeni olan Beyaz Show bu hafta yine güldürecek. Beyaz Show 'un bu haftaki konukları kimler? Beyaz Show yeni bölümüyle bu akşam saat 23.15'de Kanal D'de.

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarının Cuma klasiği olan Beyaz Show geçen hafta, yeni filmiyle rekorlar kıran Düğün Dernek ekibini konuk etmişti. Yayınlandığı her akşam izleyenleri kahkahaya boğan Beyaz Show'un bu haftaki konukları kimler olacak?
Beyaz Show 11 Aralık 2015 Cuma günü Kanal D'de!

Beyaz Show 11 Aralık Cuma konukları | Diriliş Ertuğrul ekibi Beyaz Show da


BEYAZ SHOW SON BÖLÜMDE KONUKLAR KİMLERDİ?

4 Aralık Cuma günü Beyaz Show'a Sertab Erener, Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim, Öztekin Devrim Yakut, Açalya Samyeli Danoğlu ve Ataberk Mutlu konuk olmuştu. Beyaz Show’da geçen hafta yayınlanan bölümde Sertab Erener'in canlı performansı çok beğenildi. Stüdyoda kahkaha dolu anlar yaşandı.

Beyaz Show 11 Aralık Cuma konukları | Diriliş Ertuğrul ekibi Beyaz Show da


DİRİLİŞ ERTUĞRUL EKİBİ BEYAZ SHOW'A GELİYOR

Kanal D’nin sunuculuğunu Beyazıt Öztürk’ün yaptığı sevilen talk- show programı Beyaz Show’a bu hafta; "Diriliş Ertuğrul" dizisi ile Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Didem Balçın, Barış Bağcı; yorumcu müzisyen Koray Avcı ve tenisin parlayan ve her daim parlayacak yıldızı, Milli gururumuz Çağla Büyükakçay konuk oluyor.

11 ARALIK BEYAZ SHOW FRAGMANI


ENGİN ALTAN DÜZYATAN KİMDİR?

Haberin Devamı

Beyaz Show 11 Aralık Cuma konukları | Diriliş Ertuğrul ekibi Beyaz Show da


Engin Altan Düzyatan 26 Temmuz 1979’da İzmir’de doğmuş, Türk oyuncu ve sunucudur.

1996 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne girdi. 2001 yılında mezun olduktan sonra İstanbul'a oyunculuk için geldiği yıllarda Kenter ve DOT Tiyatrosu'nda görev almıştır. Beymen Club'ın 2010 koleksiyonu çekimlerinde yer almıştır.

Düzyatan, Yeditepe İstanbul, Koçum Benim, Bir Bulut Olsam, Kapalıçarşı, Son, Yol Ayrımı, Cinayet gibi televizyon dizilerinin yanı sıra Cennet, Romantik Komedi 1 ve Romantik Komedi 2, Bir Avuç Deniz, New York’ta 5 Minare, Anadolu Kartalları, Bu İşte Bir Yalnızlık Var gibi birçok yapımda yer alan sanatçı Ayrıca 1 Milyon Canlı Para isimli yarışma programının sunuculuğunu yapmıştır. 2012 yılında Los Angeles Movie Awards'da Bir Avuç Deniz filmindeki performansı ile "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü kazanmıştır. TRT 1'de yayınlanmakta olan Diriliş: Ertuğrul adlı dizide başrol oyuncusu olarak yer almaktadır.

Haberin Devamı

KAAN TAŞANER KİMDİR?

Beyaz Show 11 Aralık Cuma konukları | Diriliş Ertuğrul ekibi Beyaz Show da

Kaan Taşaner 23 Nisan 1979 yılında Konya’da doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini Konya’da tamamlayan oyuncu lisans eğitimini de Konya Selçuk Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro Ana Sanat Dalında tamamladı. Oyunculuk hayatına ilk adımını “Karanlıkta ilk ışık Kubilay” tiyatro oyunuyla atan Taşaner, daha sonra birçok projede yer almıştır.

Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinde Erdoğan Yaşaran rolü ile herkesi kendisine hayran bırakan oyuncu daha sonra Kuzey Güney Dizisi ile hayran kitlesini büyüttü. Kaan Taşaner, Diriliş Ertuğrul dizisinde oynamaktadır.

DİDEM BALÇIN KİMDİR?

Beyaz Show 11 Aralık Cuma konukları | Diriliş Ertuğrul ekibi Beyaz Show da

Haberin Devamı

Didem Balçın 18 Mayıs 1982’de Ankara da dünyaya geldi. Ankara Üniversitesi D.T.C.F. Tiyatro ve Oyunculuk Bölümünden mezun olan güzel oyuncu daha sonra Firar, Gurbet Kadını, Açlığa Doymak gibi dizi ve filmlerle adını duyurdu ve en son Dila Hanım Dizisindeki Arzu karakterini başarılı bir şekilde oynamasıyla dizi severlerin ve yönetmenlerin ilgisini üstüne çekmeyi başardı. Balçın, Diriliş Ertuğrul dizisinde rol almaktadır.

BARIŞ BAĞCI KİMDİR?

Beyaz Show 11 Aralık Cuma konukları | Diriliş Ertuğrul ekibi Beyaz Show da


27 Mayıs 1975 yılında Karaman’da dünyaya gelmiştir. Lisans eğitimini Konya Selçuk Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünde tamamlamıştır.1997 yılında Trabzon Devlet Tiyatrosunda oyunculuk görevine başlayan oyuncu burada 3 yıl çalıştıktan sonra 2010 yılı itibari ile tayin neticesinde İstanbul Devlet Tiyatrosuna geçmiştir.

Haberin Devamı

2011 yılında Muazzez Tahsin Berkand’ın “Küçük Hanımefendi”isimli romanından televizyon dizisine uyarlan “Küçük Hanımefendi” dizisinde Cansu Tosun, Derya Alabora, Beyazıt Gülercan ile birlikte rol almıştır.

 Barış Bağcı 2012 yılında yönetmenliğini ve yapımcılığını Rezzan Tanyel’in üstlendiği ve Melisa Sözen, Edhem Dirvana, Ayşen Gruda ve Ezgi Mola’nın da rol aldığı “Pazarları Hiç Sevmem” isimli sinema filminde Ali rolünü canlandırmıştır. Bağcı, Diriliş Ertuğrul dizisinde yer almaktadır.

KORAY AVCI KİMDİR?

Beyaz Show 11 Aralık Cuma konukları | Diriliş Ertuğrul ekibi Beyaz Show da

Koray Avcı aslen Erzincanlıdır. Metroda söyledikleri Volkan Konak şarkıları ile sosyal medyada milyonlara ulaşmıştır. Ankara’da Sokak sanatçılığı yapan Koray Avcı ve Köksal Fındık harçlıklarını kazanmak için sokakta türküden oyun havasına kadar her türlü müziği yaparak başladılar.

Haberin Devamı

2015 yılında başlayan albüm çalışmaları ve dizi jenerik müziği projelerine imza atmışlardır. Galatasaray’ın şampiyon olduğu gün çaldıkları Galatasaray Marşı ve peşinden Volkan şarkıları söylemesinin ardından 14 yaşındaki bir çocuğun çektiği videoyu youtube’a yüklemesi ve sosyal medya da çok kısa sürede paylaşılması ile meşhur oldular.

Sosyal Sorumluluk projeleri kapsamında ücretsiz konserler veren Koray Avcı, dünyanın bir çok yerinde sayısız konser vermiştir.

ÇAĞLA BÜYÜKAKÇAY KİMDİR?

Beyaz Show 11 Aralık Cuma konukları | Diriliş Ertuğrul ekibi Beyaz Show da


28 Eylül 1989 doğumlu Türk milli tenisçidir.
Çağla Büyükakçay, Grand Slam turnuvalarında tek bayanlarda ön eleme turlarında oynayan ve turu geçen ilk Türk tenisçidir. 2010 yılında Amerika Açık tenis turnuvasına katılarak ilk Grand Slam turnuvasında ön elemelerde mücadele etti. 2011'de ise Fransa Açık, Wimbledon ve Avustralya Açık turnuvalarında ilk kez ön elemelerde yer aldı. 12 yaşında Türkiye Klasman Turnuvası ve Türkiye Kapalı Kort Turnuvası şampiyonluklarını kazandı. Türk tarihindeki en genç bayan milli tenis takımı oyuncusu oldu.

2009 yılında ilk Büyükler Türkiye Şampiyonası kupasını kazandı. Tadeja Majerič'i yenerek bir WTA turnuvasında çeyrek finale çıkan ilk Türk tenisçi olmuştur. Çeyrek finalde ise Çek Kristýna Plíšková'ya 6-4 ve 6-4 lük setlerle elenerek turnuvaya veda etmiştir.

23 Şubat 2015 tarihinde açıklanan WTA sıralamasında 108. sırada yer alarak kariyerindeki en üst sıraya ulaşmıştır.

2015 yılının Mart ayında FED Kupası Kalp Ödülü'nün oylamasında aday olduğu açıklanmıştır. Oylama sonucunda en çok oyu alan Çağla Fed Cup Heart Award Ödülü’ne layık görüldü. Son olarak 2015 yılında İstanbul'da gerçekleştirilen TEB BNP PARIBAS ISTANBUL CUP turnuvasına katılmıştır. Ancak 21 Temmuz 2015 tarihinde Slovak rakibi Daniela Hantuchová ' ya 2-1 yenilerek turnuvaya veda etti. Çağla Büyükakçay şu anda WTA sıralamasında 146.sırada yer almaktadır.