Asla Vazgeçmem 24. bölüm fragmanı yayınlandı | İclal büyük gerçeği öğrenecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Asla Vazgeçmem 24. bölüm fragmanı yayınlandı | İclal büyük gerçeği öğrenecek mi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 05, 2015 14:56

Show Tv'de yayınlanan Asla Vazgeçmem 24. yeni bölümüyle bu akşam 19.45'te izleyiciyle buluşacak. 24. bölüm fragmanı yayınlanan dizide yeni bölümde yine heyecan dorukta

Haberin Devamı

Başrollerini Tolgahan Sayışman, Amine Gülşe, Şafak Pekdemir gibi ünlü oyuncuların paylaştığı Asla Vazgeçmem bu akşam yeni bölümüyle  Show Tv ekranlarında 19.45'te izleyiciyle buluşacak.

Yapımcılığını Gold Film’in, yönetmenliğini Aysun Akyüz’ün üstlendiği “Asla Vazgeçmem”’in senaryosunu ise Sırma Yanık ve Melis Civelek kaleme alıyor.

24. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

24. Bölümünde; İclal’in ısrarları sonucu çıktıkları hafta sonu tatili, Nur ve çekim ekibiyle aynı otele düşmeleri nedeniyle Yiğit’i çok huzursuz etmiştir.

Özellikle Kerem Sancaktar’ı sürekli Nur’un çevresinde görmek Yiğit’i çileden çıkartmaktadır. Nur’un dönüş yolculuğunu Kerem’in arabasında yapacak olması, Yiğit ve Nur’un zaten sorunlu olan ilişkilerini daha da sorunlu hale getirecektir. Ancak bu kısa yolculuk Kerem ve Nur arasında sıcak bir dostluğun temelini atacaktır. Hamile olduğunu öğrenen Elmas büyük ikramiyeyi kazanmış duygusunda çok mutludur.

Haberin Devamı

Asla Vazgeçmem 24. bölüm fragmanı yayınlandı | İclal büyük gerçeği öğrenecek mi



Ancak kendisini kısır zanneden Cahit’i bu hamileliğe inandırmak çok da kolay olmayacak, Cahit’in kendini dinlememesi üzerine çıldıran Elmas, çareyi yine bir rezalet çıkartmada bulacak, böylece bütün ev halkı hamileliği öğrenecektir. Kimseyi Cahit’ten hamile olduğuna inandıramayan Elmas, hayatında ilk kez haklıyken haksız duruma düşmüştür. Artık çiftlikte kalamayacağını anladığında ise son kozunu oynamak üzere İclal’in yanına gider…

ASLA VAZGEÇMEM 24. BÖLÜM FRAGMANI

 

Haberin Devamı

23. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Yiğit’in Nur’a sorduğu “Benden boşanmak mı istiyorsun?” sorusunu duyan İclal’in dünyası başına yıkılsa da kısa sürede toparlanıp karşı atağa geçer. Nur’a inat olsun diye kabul ettiği hafta sonu tatilinde Yiğit’i büyük bir sürpriz beklemektedir. İclal ve Fırat’ın gizli işbirliği sonucu; gittikleri otelde karşılarına Sancaktar Kozmetik’in reklam çekimi için orada bulunan Kerem, Nur ve Fırat çıkar.

Cahit’i oyuna getirerek paraya kavuşan Elmas’ın kardeşi Emin’e yakalanması bütün planlarını altüst etmiştir. Parayı iade etmek zorunda kalacağı gibi, çiftlikten de gönderilmesi kararlaştırılmıştır.

Elmas konusunun patlaması ve Aytül’le yaptığı konuşma sonunda Nazan’ın aklı başına gelecek, kocasını tekrar kazanmanın yollarını arayacaktır. Herşeyini kaybettiğine inanan Elmas, birşeyler değiştirebilir umuduyla İclal’e yaklaşacak, ancak İclal’in ona güvenmesi öyle kolay olmayacaktır. Yiğit’in İclal’le tatile çıkmış olması Nur’u iyice yükseltirken, Nur’u Kerem’le sık sık birlikte görmek de Yiğit’i çileden çıkartmaktadır.

 



Haberle ilgili daha fazlası: