Aşk Yeniden 31. bölüm fragmanı yayında | FRAGMAN İZLE

Güncelleme Tarihi:

Aşk Yeniden 31. bölüm fragmanı yayında | FRAGMAN İZLE
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2015 10:55

Aşk Yeniden yeni bölümünde yeni süprizlerle geliyor. Dizi severlerin merakla takip ettiği Aşk Yeniden dizisinde geçen bölüm ne yaşandı? İşte yeni bölüm fragman ve detayları.

Haberin Devamı

Aşk Yeniden bu hafta izleyicilerini şaşırtacak. Dizinin yeni bölümünde çok garip olaylar yaşanacak. Aşk Yeniden dizisi bu hafta yine dopdolu geliyor. Fox Tv'de yayınlanan dizide geçen hafta neler olmuştu? İşte son bölümün özeti ve yeni bölüm fragmanı...

AŞK YENİDEN 31. BÖLÜM FRAGMANI

AŞK YENİDEN 30. BÖLÜM ÖZETİ

Herkes ayrılığın sebebini merak ediyor

Umulmadık bu ayrılık Mukaddes dışında herkesi üzmüş, adeta şok etkisi yaratmıştır. Herkes ayrılık sebebini sorgulamakta fakat Fatih ve Zeynep bu sebebi sır gibi saklayıp tam olarak ne olduğunu anlatmaktadırlar. Başta Şevket olmak üzere herkes bu sırrın peşine düşmüştür.

Mukaddes yeni planlar yaptı...

Şevket'in evinde bu olaylar yaşanırken Ertan da güç birliği yaptığı çiçeği burnunda dostuyla yeni planlar peşindedir. Mukaddes bu ayrılıktan istifade ederek Fatih'in hayatını yeniden planlamakta ve onun bir daha asla Zeynep ile bir araya gelmemesi için kendince tedbirler almaktadır. Onları bir araya getirmeye çalışan gençlerin işi bu defa oldukça zordur. Çünkü ilk kez Fatih de Zeynep de aynı kararı vermiş ve boşanma dilekçesini imzalamıştır.

Haberin Devamı

ÖZGE ÖZPİRİNÇCİ KİMDİR?

İlkokul ve ortaokulu İstanbul'da okudu. Lise eğitiminde AFS programı ile bir yıl Amerika Birleşik Devletleri'nde okudu.

Daha sonra Sabancı Üniversitesi Yönetim Bilimleri bölümünden 2008 yılında mezun oldu.Annesi İngilizce öğretmenidir. İlk olarak Cesaretin Var mı Aşka ve Kavak Yelleri dizilerinde oynadı.

Ayrıca Eti Browni ve Algida Cornetto reklamlarında da oynadı.

Şirin yüzü ve sempatik oyunculuğu ile iyi iş çıkaran genç oyuncu Kavak Yelleri dizisinde uçuk kaçık ama bir o kadar da duyarlı kanser hastası bir kız olan Ada'yı canlandırmaktaydı. Bu dizide beş bölüm oynadı.

Show Tv'de yayınlanan duygusal, dram gençlik dizisi Melekler Korusun'da İpek Taşkır adlı üniversite öğrencisi bir karakteri başarıyla oynadı. Dizi 73. Bölümü ile son kez ekranlarda görüldü.

Haberin Devamı

Özpirinçci, ayrıca 2010 yılında vizyona giren Zülfü Livaneli'nin yönettiği Veda filminde Fikriye Hanım karakterini oynamıştır.

Ayrıca 2010 'da Show Tv kanalında yayınlanan ve 11. Bölümü ile yayınından Kaldırılan Deli Saraylı isimli dizide altı dil bilen "Dilruba" karakterini canlandırmaktaydı.

Anadolu Kartalları filminde Üstteğmen Ayşe Dinçer'i canlandırdı.

ATV'de yayınlanan Al Yazmalım dizisinde ise baş rol olan Asiye karakterini oynamıştır ve TRT Okul'da yayınlanan Toplu Hayat adlı programda sunuculuk yaptı.

Kayıp filminde de rol almıştır.Aramızda Kalsın adlı dizide Görkem karakterini canlandırmıştır. 2014 yılında çekilen Karışık Kaset filminin başrol oyuncusu İrem karakterini canlandırmıştır.. 2015 yılı Şubat ayında başlayan Aşk Yeniden dizisinde Zeynep karakterini canlandırmaktadır.

Haberin Devamı

ALTIN KELEBEK ÖDÜLÜNÜ DEMET AKBAĞ VERDİ

Usta oyuncu Demet Akbağ, 2015 yılı En İyi Kadın Komedi Oyuncusu ödülünü gururla Özge Özpirinççi'ye verdi. Özge Özpirinççi birçok aday arasından seçilirken mutluluğu gözlerinden okunuyordu.