Analar ve Anneler 8.bölüm fragmanı yayınlandı | izle

Güncelleme Tarihi:

Analar ve Anneler 8.bölüm fragmanı yayınlandı | izle
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2015 10:58

Analar ve Anneler 8.bölümde neler olacak? Ay Yapım imzalı, Okan Yalabık, Binnur Kaya, Sinem Kobal, Hazar Ergüçlü, Ulaş Tuna Astepe, Metin Akdülger ve Nazan Kesal'ın rol aldığı Analar ve Anneler, 10 Aralık Perşembe akşamı ATV’de!

Haberin Devamı

Ay Yapım’ın senaryosunu Berkun Oya'nın yazdığı, yönetmenliğini Mehmet Ada Öztekin'in üstlendiği, güçlü oyuncu kadrosunda Okan Yalabık, Binnur Kaya, Sinem Kobal, Hazar Ergüçlü, Ulaş Tuna Astepe, Metin Akdülger ve Nazan Kesal'ın yer aldığı dizinin senaryosu izleyenleri ekrana kilitliyor.

Analar ve Anneler 8.bölüm fragmanı yayınlandı | izle

ANALAR VE ANNELER 8.BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Zeliha, oğlu Murat'a hiç olmadığı kadar yakındır artık. Kader'in yaşadığı yeri bilmektedirler. Tahsin, Zeliha'nın oğluna kavuşması için elinden geleni yapacaktır, ancak Tahsin'in yıllardır sakladığı büyük sır da Komiser Ayhan tarafından ortaya çıkartılmak üzeredir. Kader'in ise Murat'ı kaybetmemek için mücadele etmesi gereken Zeliha değildir artık sadece. Mustafa'yla birlikte, Murat'ı da alıp kaçma planları kuran Kader'in en karanlık kâbusu gerçekleşir. Salih hayattadır ve Kader ve Mustafa'nın peşini bırakmak niyetinde değildir.

ANALAR VE ANNELER 8.BÖLÜM FRAGMANI - 1

Haberin Devamı



ANALAR VE ANNELER 8.BÖLÜM FRAGMANI - 2



ANALAR VE ANNELER SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zeliha ve Tahsin'in seneler süren hasretleri bitse de, aşklarının önünde bambaşka engeller vardır artık. Zeliha'nın Tahsin diye bildiği, aşık olduğu adam Kerim Tınar ismiyle, zengin bir iş adamı olarak yaşamaktadır. Dahası Sevgi ile evlenmiştir. Zeliha, Tahsin'in evlendiğini duyunca yıkılır. Tahsin karşısına çıkıp evli olduğunu söylemediği için, onu cezaevinden çıkartanın kendisi olduğunu anlatmadığı için kızgındır ona.

Tahsin ise hala Zeliha'ya aşıktır. Şimdi Tahsin hem aşkını kanıtlamalı, hem de hayatına dair sakladığı tüm gerçekleri anlatmalıdır Zeliha'ya. Diğer tarafta Neriman'ın öldüğünü öğrenen Kader, Neriman'ı Halil'in öldürdüğünden şüphelenmektedir. Halil ise Ayhan'ın tehdidi üzerine iyice gerilir. Murat'ı Ayhan'a verirse, Kader'in de onu terk edeceğini bilmektedir.

Halil, Kader ve Murat'la bir an önce İstanbul'dan kaçmanın yolunu ararken, Mustafa cezaevinden çıkar. Kader Halil'e İstanbul'da kalmak için direnirken, ne Mustafa'yla kavuşmasına, ne de Zeliha'nın Murat'ı bulmasına çok az zaman kaldığının farkında değildir.