3 Adam'ın bu haftaki konukları kim? | 2 Aralık Çarşamba

Güncelleme Tarihi:

3 Adamın bu haftaki konukları kim | 2 Aralık Çarşamba
Oluşturulma Tarihi: Aralık 01, 2015 15:21

TV8'in sevilen programı 3 Adam yeni sezonuna 4.bölümle kaldığı yerden devam ediyor. 3 Adam'ın bu haftaki konukları kim olacak? 3 Adam yeni bölümüyle bu akşam 22.00'de canlı yayınla TV8'de.

Haberin Devamı

3 Adam yeni sezonuna 4.bölümle eğlenceli keyifli dakikalar yaşatmaya devam ediyor. 3 Adam, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç’un sunumuyla yeni bölümde ekranlarda yer almaya hazırlanıyor. 

3 Adam bu haftaki konukları ilgiyle bekleniyor. 3 Adam bu hafta stüdyosunda; Simge Sağın, Buray, Seda Akgül ve Saba Tümer’i ağırlayacak. Yetenek Sizsiniz Türkiye şampiyonlarından Burak ve Kıvanç illüzyon gösterileriyle keyifli dakikalar yaşatmaya devam ediyor. 3 Adam 2 Aralık Çarşamba saat 22.00'de canlı yayınla TV8'de.

SİMGE SAĞIN KİMDİR?

3 Adamın bu haftaki konukları kim | 2 Aralık Çarşamba


Simge Sağın 8 Ağustos 1981 İstanbul doğumludur. Simge, İstanbul Teknik Üniversitesi, Devlet Konservatuarı ses eğitimi bölümü mezunudur. 

Haberin Devamı

2011 yılında Erdem Kınay prodüktörlüğünde "Yeni Çıktı" adlı ilk EP albümünü çıkarmıştır. Albümden "Başı Dertte", "Ödeme Vakti" adlı şarkılara klipler çekmiştir. 2014 yılında prodüktörlüğünü kendi üstlendiği "Bip Bip" adlı ikinci EP albümünü çıkarmıştır. Albümden "Bip Bip (Bayraşa Mix)" adlı şarkısına klip çekmiştir. 2015 yılında Ozan Bayraşa prodüktörlüğünde Riff Cohen şarkısı olan Dans Mon Quartier şarkısının sözlerini değiştirmiş ve "Miş Miş" adlı ilk teklisini çıkarmıştır.

BURAY HOŞSÖZ KİMDİR?

3 Adamın bu haftaki konukları kim | 2 Aralık Çarşamba


Buray Hoşsöz 1984 yılında Lefkoşa’da doğmuştur. Doğu Akdeniz Üniversitesi Kompozisyon Bölümü mezunudur. University of Glamorgan’da Müzik Prodüksiyonu ve Ses Mühendisliği üzerine tamamlamıştır. 

Melbourne’daki stüdyosunda ilk albümü “1 Şişe Aşk” için çalışmalarını sürdüren Buray, şimdi de ilk şarkısı “İstersen” ile çok beğenildi. Kıbrıs’ta birçok sanatçının albümünde aranjörlük yapan genç yıldız, KKTC’deki sayısız televizyon programının orkestra şefliği görevini de üstlendi. Sözleri Gözde Ançel’e, bestesi de Buray ve Gözde Ançel ikilisine ait olan “İstersen” şarkısının düzenlemesi de Buray’ın imzasını taşıyor.

SEDA AKGÜL KİMDİR?

3 Adamın bu haftaki konukları kim | 2 Aralık Çarşamba


Seda Akgül 17 Haziran 1971’de Ankara’da doğmuştur. TED Ankara Koleji ve Hacettepe Üniversitesi İngilizce bölümlerini bitirmiştir. Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlığı'nda mütercim tercümanlık eğitimi alarak görev yapan yapmıştır.

Haberin Devamı

Akgül, İsveç Üniversitesi'nin bursu ile Brüksel'de Avrupa Birliği Gazeteciliği okumuş, Amerikan sivil toplum örgütlerinin seçimi ile 2004 yılında Geleceğin Toplum Lideri olarak Washington’da staj görmüştür.
TRT sınavlarını kazanarak spikerliğe başlayan Seda Akgül, kuruluşundan itibaren TV8’de görev almıştır.

Seda Akgül 17 Eylül 2012 tarihinde yeni yayın döneminde Star TV'ye geçerek sabah haber kuşağı programı sunmaya başlamıştır. Ağustos 2014'te kanaldan ayrılmış ve bir reality show sunmak için Kanal D'ye geçmiştir.

SABA TÜMER KİMDİR?

3 Adamın bu haftaki konukları kim | 2 Aralık Çarşamba


Saba Tümer 5 Aralık 1970’de İzmir’de doğmuştur. Özel İzmir Fatih Lisesi'nden mezun olmuştur. Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünü kazanmıştır. Okulu bitirdikten sonra 6 ay Sky TV'de çalışmış ve diksiyon dersleri almıştır.

Tümer, 4,5 yıl NTV'de günlük haberleri okudu ve bir süre NStyle adlı dergide yazılar yazdı.Tümer, bir süre Show TV dış haberler sorumlusu olarak çalışmaya başladı. Sonra SKYTURK'e geçerek Serdar Akinan ile birlikte Ne Var Ne Yok adlı programın sunuculuğunu yaptı.

Show TV'ye geri döndü ve Saba Tümer İle Bu Gece isimli programı sunmaya başladı. Pakize Suda ile Star TV'de “Lütfen Bu Konuya Girmeyelim” isimli kadın programını sundu. Show TV'ye geçerek Cem Özer ile birlikte “Haberiniz Var mı?” isimli sabah programın sunuculuğunu yaptı. Tümer daha sonra, ”Saba Tümer'le Bugün” programını sunmuştur.

Haberle ilgili daha fazlası: