3 Adam'da bu akşam kimler olacak? | 25 Kasım Çarşamba

Güncelleme Tarihi:

3 Adamda bu akşam kimler olacak | 25 Kasım Çarşamba
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2015 12:04

TV 8 ekranlarının Çarşamba fenomeni 3 Adam ‘dan yine harika bir bölüm geliyor. 3 Adam programının bu hafta ki konukları kimler olacak?

Haberin Devamı

Eser Yenenler, İbrahim Büyükak ve Oğuzhan Koç ile 3 Adam, bu akşam canlı yayınla TV8’de!
Tv8 ekranlarında fırtınalar estiren 3 Adam yeni sezonda da müzik ve ekran dünyasının ünlü isimlerini konuk etmeye devam ediyor. 

3 ADAM’DA MUSTAFA SANDAL RÜZGARI

3 Adamda bu akşam kimler olacak | 25 Kasım Çarşamba

3 Adam bu hafta; Mustafa Sandal’ı konuk ediyor. Şarkılar ve hoş sohbet eşliğinde harika bir program sizleri bekliyor. Yetenek Sizsiniz Türkiye şampiyonlarından illüzyonist Burak ve Kıvanç 3 Adam ile birlikte eğlenceli keyifli dakikalar yaşatmaya devam ediyor.

3 Adamda bu akşam kimler olacak | 25 Kasım Çarşamba


3 ADAM SON BÖLÜMDE KİMLER VARDI?

Üç Adam'ın geçtiğimiz haftaki konukları, Git Başımda filminin oyuncuları Şahin Irmak ve Bülent Emrah Parlak, modacı Buse Terim ve şarkıcı Ziynet Sali'ydi. Programda hazırlanan eğlenceli skeçler, diyaloglar ve espriler ekran başındaki izleyenleri kahkahaya boğdu.

3 ADAM’DAN KOMİK SKEÇ

Sürprizlerin eksik olmadığı 3 Adam programının 2 sunucusu; Eser Yenenler ve Oğuzhan Koç, son zamanların en çok konuşulan şarkısı 'Adana Merkez patlıyor herkes' şarkısına klip çekti. Stüdyodakiler ve ekran başındakiler, skeçte Zalim ve Çilekeş adlı iki karakteri canlandıran Oğuzhan Koç ve Eser Yenenler ‘in emo halleriyle kahkahaya boğulurken, Adana Merkez Patlıyor Herkes klibi sosyal medyada da damga vurdu.

Skeçle karışık klipte; Eser Yenenler ile Oğuzhan Koç, Zalim ve Çilekeş isimli iki arkadaşı canlandırıyor. Saç ve giyim şekilleriyle dikkat çeken iki Zalim ve Çilekeş karakterleri, "Adana Merkez patlıyor herkes" isimli şarkıda kendinden geçiyor.

Haberle ilgili daha fazlası: