2016 Boğa burcu yorumları | 2016'da Boğa burcunu neler bekliyor?

Güncelleme Tarihi:

2016 Boğa burcu yorumları | 2016da Boğa burcunu neler bekliyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 15, 2015 09:57

Boğa burcunda doğanları 2016 yılı boyunca neler bekliyor? Aşk, iş ve sosyal hayatlarında ne gibi gelişmeler olacak? Dikkatli olmaları gereken dönemler hangileri? Usta burç yazarımız Niobe Aslı Temel, boğa burcu hakkındaki her şeyi bu yazıda açıklıyor...

Haberin Devamı

2016'da Boğa burcu doğanları neler bekliyor? 2016 yılında Boğa burcu nelerden etkilenecek ve nelere sevinecek. Boğa burcu hakkındaki herşey detaylarda...

BOĞA BURCU ÖZELLİKLERİ

Element: Toprak
Niteliği: Sabit
Yönetici gezegeni: Venüs
Değerli taşı: Zümrüt
Zıt burcu: Akrep
Felsefesi: Sahiplenme, koruma, sahip olma
Uyumlu burçları: Başak, Oğlak
Finansal olarak uyumlu burcu: İkizler
Evlilik veya ortaklık burcu: Akrep
Birlikte iyi vakit geçirdiği burç: Başak
Boğa burcu ünlüleri: Jessica Lange, Anthony Quinn, Carmen Electra, Jülide Ateş, Jack Nicholson, Shakespeare, Barbra Streisand, Jean Paul Gaultier, Al Pacino, Mehmet Günsur, Penelope Cruz, Jay Leno, Jessica Alba, Michelle Pfeiffer, Uma Thurman, David Beckham, Audrey Hepburn, Karl Marx, Florence Nightingale, Mark Zuckerberg, Cate Blanchett, Megan Fox, Bertrand Russell, Malcolm X, Cem Yılmaz, Ayhan Işık, Mehmet Günsur, Demet Akalın, Ece Uslu, Nükhet Duru, Mehmet Aslan, Özcan Deniz

Haberin Devamı

EYLÜL AYINA DİKKAT!

Son 2,5 yıldır, aslında geçtiğimiz ağustos ayına kadar, pek çok Boğa burcu okuyucumuz tüm çabalarına rağmen ilişkilerinde dengeyi sağlayamıyor, giden ve kalıcı etkiler bırakan bazı kişileri unutamıyor veya bir türlü aşık olamıyordu. Neyse ki, bu durum geride kaldı. 2016 sizin için romantik ve sevgi dolu bir yıl olabilir (eğer yaz aylarında olmadıysa) sevgili Boğa’lar. Bu yıl, şans ve bolluk gezegeni Jüpiter, eylül ayının ikinci haftasına kadar size eğlence, aşk, sevgi ve ilham vaat ediyor.

AŞK HAYATINIZA DİKKAT EDİN

Özellikle mart ve mayıs aylarında sabrınız sınanabilir, aşk hayatınızda zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Karşılıklı olarak birbirinize değer verdiğiniz, doğruluk ve bağlılık temeline dayalı ilişkiler kurmaya çalışmalı, yüzeysel ilişkilerden uzak durmalısınız. Sadakat, teknolojik cihazlar kanalıyla gelen iyi ve kötü sürprizler sizin için yılın başlıkları arasında yer alabilir. Bazı arkadaşlarınız hayatın yeni yönlerini tanımanıza neden olabilir.

2016 Boğa burcu yorumları | 2016da Boğa burcunu neler bekliyor
KONTROLLÜ OLMANIZ GEREKEBİLİR

Haberin Devamı

Kendinizi eğlenceye vermeniz, harcamalarınızı artırabilir veya arkadaşlarınıza vereceğiniz ve geri dönmeyecek paralar nedeniyle zorluklar yaşayabilirsiniz bu yıl. Bu anlamda yıl içerisinde daha kontrollü gitmeniz gerekebilir. Özellikle mart ayında sosyal hayatınız, insanlar ve beklentileriniz ön planda. Umutlarınızı yeşillendirmek isteyebilirsiniz.

YENİ AŞKLAR, YENİ BAŞLANGIÇLAR

Yeni kişilerle tanışabilirsiniz, ama bu kişilere bağımlı hale dönüşmemeye gayret edin. Aşk hayatınızı, iş yaşamınızı veya arkadaşlarınızı ilgilendiren konularda önemli olaylar meydana gelebilir veya bazı haberler ortaya çıkabilir, yeni aşklar yüzünü gösterebilir, gizli randevular gündeme gelebilir. Ancak bir arkadaşınızla aranıza mesafe girme olasılığı da mevcut. Mart ve şubat aylarında risk almamanızda ve duygusal tepkiler vermekten kaçınmanızda fayda var.

Haberin Devamı

ANİ TEPKİLERDEN KAÇININ

Fiziksel ve ruhsal anlamda sağlığınızı korumanız gerekiyor. Eylül ayı içerisinde, mart ayında yaşanan olayları hatırlatabilecek gelişmeler söz konusu olabilir. Aşk hayatınızda değişim dönüşüm zamanı. Bazı acıları unutabileceğiniz koşullar oluşabilir. Yeni aşklar veya mevcut ilişkileri bir sonraki adıma taşıma fırsatları gündemde. Ancak beklenmedik gelişmeler oluşması karşısında, ani tepkiler vermeye eğilimli olabilirsiniz. Ani kararlardan ve hareketlerden uzak durmanız gerekiyor. Arkadaşlık ilişkilerinizi, sosyal yaşamınızı gözden geçirebileceğiniz bir aylık süreçte olacaksınız. Sosyal ortamlarda sizi zayıf göstermeye çalışan kişilere izin vermemelisiniz.

Haberin Devamı

2016 Boğa burcu yorumları | 2016da Boğa burcunu neler bekliyor
GÖREVLER VE SORUMLULUKLAR

Sevgili Boğa’lar, Satürn’ün konumu, görev ve sorumluluklarınızı ihmal etmemeniz gereken bir yıla girdiğinizi gösteriyor. Bu alanda bazı zorlanmalar yaşanabilir. Çalışmayanın elması kızarmayacaktır ama tamamlanan işler, yerine getirilen sözler ve görevler sonrası, işte ve ailede elde edilecek gelir artışı, kayıpların önüne geçilmesi, dökülen terlere değdiğini görmenizi sağlayacaktır. Bu yıl iş hayatınız ve kariyerinizden çok, başkalarının kaynaklarından gelen (eş, baba, anne, yönetici gibi) ve ortak kaynak kullanımı gerektiren işlerle (kredi, nafaka, prim, komisyon, burs, sponsorluk, vergi, sigorta, miras gibi) ilgili gelirler ön planda. Öğrenci olanlar ise, çok çalışmaları durumunda oldukça iyi neticeler elde edebilir. Bazılarınız yeni eğitimlere başlayabilir ya da okula geri dönebilirler. Her koşulda önemli olan, çok çalışmaktır!

Haberin Devamı

İŞ HAYATINDA BOL ŞANS

Eylül ayının ikinci haftasından itibaren, şanslarınız iş ve sağlık alanlarına kayıyor olacak. Yeni bir iş metodu, teknolojisi, yeni ve faydalı iş arkadaşları ya da verimli çalışanlar gündeme gelebilir. Mevcut işinizde mutlu değilseniz, kasım ayı hariç eylül ayından itibaren 12 ay boyunca iş hayatınızın istediğiniz şekli aldığını veya işte daha keyifli olduğunuzu görebilirsiniz. Sağlık başlıklı konularda da koruma altındasınız.

MADDİ KAYNAKLARINIZI KORUMALISINIZ

Ocak, şubat ve haziran, temmuz ayları evlilik, ortaklık ve işbirliği başlıklı konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir. İlişkilerinizi bir sonraki adıma taşıma şansı bulabilirsiniz. Size söylenenlere kulak vermeniz ve ekip çalışmalarında uyumlu olmanız gereken, her tür ikili ilişkilerinizi sağlam temellere oturtabileceğiniz bir yıldasınız. Ancak partnerlerinizin gelirlerini ilgilendiren başlıklar, harcamalar, beklenmedik olaylar, vergiler, krediler, sigorta primleri, miras, nafaka gibi başlıklı konular 2016 yılında bütçenizi dikkatli yapmanızı ve kaynaklarınızı korumanızı gerektirebilir.

PARASAL ANLAMDA DİKKATLİ OLUN

Kontrolsüz harcamalar veya aşk hayatınız, arkadaşlarınız ya da eğlence için harcadığınız paralar sıklıkla gündeme gelebilir. Teknolojik veya mekanik alımların ön plana çıkabileceği bir yıldasınız. Hayatı tanımaya, insanların gerçek yüzünü görmeye aday olacaksınız. Parasal başlıklı konular dikkat gerektiriyor yıl genelinde. İş hayatınız ise, yılın ikinci yarısında daha umut verici ve fırsatlar daha çok yılın son çeyreğinde yüzünü gösterebilir.

2016 Boğa burcu yorumları | 2016da Boğa burcunu neler bekliyor
SOSYAL ORTAMLAR

2016 yılının ortalarında, sözlerini yerine getirmeyen veya bazı konularda eksiklikleri olan partnerleriniz, ortaklarınız veya işbirliklerinizle ilişkileriniz zorlanabilir. Sosyal hayatınızın baskısı sizi yorabilir veya hukuki seçeneklerinizi gözden geçirebilirsiniz. Sosyal ortamlarda harcamalarınız artabilir, arkadaşlarınız için harcamalar yapabilirsiniz veya bir yakınınıza verdiğiniz parayı tahsil etmeniz zor olabilir.

BEKLENTİLERİNİZİN ARTMASI VEYA KARŞILANMAMASI

Bir başka öne çıkan başlık ise, çocuklarınızla ilgili duygusal çatışma içeren konular olabilir. Çocuklarınızdan beklentilerinizin yüksek olması sorunlara sebebiyet verebilir. Hamilelik ya da çocuklarla ilgili diğer gelişmeler zamanınızı alabilir. Beklentilerinizin artması veya karşılanmaması, üzerinizde baskı yaratabilir. 2016’da, hayatı hafife almayı öğrenmenizde fayda var sevgili Boğa’lar. Neyse ki, bu yıl ne zaman enerjiniz düşse veya moral olarak zayıflasanız, karşınıza çıkacak seyahat fırsatları veya okuyacağınız kitaplar yenilenmenize yardım edecek gibi görünüyor. Özellikle, ekim ve kasım ayları bu anlamda hareketli görünüyor. Kasım ayı biraz daha stresli bir ay olduğu için, seyahatler iş amaçlı ya da çıkılması gerektiği için gündeme gelebilir.

ÖNEMLİ TARİHLER

Sevgili Boğa’lar, aşağıdaki tarihleri okurken, +/- bir ay açıklamasını özellikle dikkate almanızı rica ediyorum. Mart ayı (+/- 1 ay) civarında, sizinle aynı ilgi alanlarına sahip veya sizinle aynı şekilde düşünen gruplara dahil olma kararı alabilirsiniz. Arkadaşlık ilişkilerinizi veya sosyal çevrenizi gözden geçirip yeni başlangıçlar yapmanın zamanı geldiğini düşünebilirsiniz. İş hayatınızı ilgilendiren değişiklikler yapabilirsiniz. Kendi işinizi yapmaya başlayabilir, bu amaçla yatırımlar yapabilirsiniz. İş arkadaşlarınızı veya iş koşullarınızı ilgilendiren değişiklikler olabilir. 17 Haziran-11 Eylül arası, risk almak için uygun zamanlar değil. Ağustos ayı civarında, kariyerinizi veya toplum içerisindeki duruşunuzu ilgilendiren konularda inişli çıkışlı durumlar yaşanabilir. Başlangıçlar veya sonlanmalar ya da ailenizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren hızlı gelişmeler söz konusu olabilir. Eylül ayı (+/- 1 ay)civarında, yeni ilişkiler, yeni çevreler, yüksek felsefe grupları, kültürel gruplar, spiritüel topluluklar veya yeni aşklar gündeme gelebilir. Hızlı gelişmeler yaşanabileceği için, doğru zamanlama önem taşıyor. Aşk hayatınız, çocuklarınız veya yaratıcılık gerektiren projelerinizi ilgilendiren olaylarda yeni kararlar alabilirsiniz. Sevgili Boğa’lar, hepinize tüm sevdiklerinizle birlikte mutlu, keyifli, sağlıklı bir yıl diliyorum. Sevgi ile kalın...

2016 YILI BURÇ YORUMLARI İÇİN TIKLAYINIZ

NOT: Yükselen burcunuzun yıllık yorumunu da mutlaka okumalısınız. Yarın İkizler burcu ile devam edeceğiz...