Bilgi ve Kültür Evi'ne Ömer Halisdemir'in ismi verildi

Güncelleme Tarihi:

Bilgi ve Kültür Evine Ömer Halisdemirin ismi verildi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 06, 2016 14:45

Bilgi ve Kültür Evi'ne Ömer Halisdemir'in ismi verildi

Haberin Devamı

Ömer KOÇ/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)- KAHRMANMARAŞ'ın Onikişubat Belediyesi tarafından Pirireis Mahallesi'nde yaptırılan Bilgi ve Kültür Evi'ne, darbeci generali öldürdükten sonra şehit edilen astsubay Ömer Halisdemir'in ismi verildi.

Onikişubat Belediye Meclisi ekim ayı toplantısı Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek başkanlığında yapıldı. Mecliste, gündemde bulunan maddeler görüşülerek karara bağlandı. Meclis gündeminin 12'nci maddesinde şehitlerin isimlerinin bilgi ve kültür evlerine verilmesi görüşüldü. Toplantıda Pirireis Mahallesi'nde inşası tamamlanan Bilgi ve Kültür Evi'ne 15 Temmuz'da darbeci Tuğgeneral Semih Terzi'yi öldürerek darbenin başarısız olmasında önemli rol oynayan ve daha sonra şehit edilen Ömer Halisdemir'in ismi verildi.

Mecliste, Mercimektepe Mahallesi'ndeki parka da Şehit Özel Harekat Polisi Serkan Yılmaz'ın isminin verilmesi kararlaştırıldı. Ayrıca, belediye tarafından yapımı tamamlanan 37 bilgi ve kültür evine terörle mücadelede hayatını kaybeden şehitlerin adlarının verilmesi de karar alındı. Çevre ve Sağlık Komisyonu'nun yapacağı incelemelerin ardından, Kahramanmaraşlı şehitlerin isimleri bilgi ve kültür evlerinde yaşatılacak.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!