Bilgi Evi Öğrencilerine Yangın Eğitimi

Güncelleme Tarihi:

Bilgi Evi Öğrencilerine Yangın Eğitimi
Oluşturulma Tarihi: Mart 02, 2015 15:24

DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, SİVİL SAVUNMA HAFTASI ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA, BÜNYESİNDEKİ BİLGİ EVİ VE KURS MERKEZİ ÖĞRENCİLERİNE YANGIN EĞİTİMİ VERİYOR.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Sivil Savunma Haftası etkinlikleri kapsamında, bünyesindeki Bilgi Evi ve Kurs Merkezi öğrencilerine yangın eğitimi veriyor.
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Sivil Savunma Haftası etkinlikleri dolayısıyla, Bilgi Evi ve Kurs Merkezi öğrencilerine yangın eğitimi vermeye başladı. Bu kapsamda, Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Eğitim Amiri Veysel Bike, Karaman Bilgi Evi ve Kurs Merkezi öğrencileri ile bir araya geldi. Yangının çıkmasını önleyecek tedbirlerin alınmasının çok önemli olduğunu vurgulayan Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Eğitim Amiri Bike, "Bu anlamda sizlerle bugün burada bir araya geldik. Eminim buradan ayrılırken çok iyi şeyler öğrendiğinizin farkına varacaksınız. Buradan eve gittiğinizde size düşen en büyük görev ailenizin yangın güvenliğini sağlamak" dedi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde bulunan 10 Bilgi Evi ve Kurs Merkezi’nin tamamında gerçekleştirilecek eğitimlerde, itfaiyecinin görevleri, yangınlara karşı alınabilecek önlemler, yangın sırasında nasıl davranılması gerektiği ve çok sık karşılaşılan ev kazaları gibi konularda öğrencilere bilgi veriliyor.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!