Bilgenesil Okullarında mezuniyet heyecanı 

Güncelleme Tarihi:

Bilgenesil Okullarında mezuniyet heyecanı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2018 16:35

Bilgenesil Okullarında mezuniyet heyecanı 

Haberin Devamı

KAYSERİ, (DHA) - BİLGE NESİL Okulları, 2017-2018 eğitim-öğretim yılının sona ermesinin ardından mezuniyet heyecanı yaşadı.

İlkokul ve ortaokul eğitimi veren Bilgenesil Okulları, 8.sınıf mezuniyet yemeğinde bir araya geldi. Düzenlenen etkinliğe, okul idarecileri, veliler ve öğrenciler katıldı. Mezuniyet töreni, 8-D sınıfı öğrencilerinden Ahmet Dinçer’in okuduğu dua ile başladı. Törenin açılış konuşmasını Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Döngel yaptı. Döngel konuşmasında, “Ramazan-ı Şerif’in manevi atmosferi, tuttuğumuz oruçların sevabı inşallah devletimizin milletimizin dirliğine düzenine Türk İslam dünyasındaki akan gözyaşlarının sona ermesine vesile olsun. 2017-2018 öğretim yılının sonunda tertiplemiş olduğumuz mezuniyet programımız inşallah çocuklarımızın bundan sonraki yeni bir öğretim hayatlarının başlangıcında iyi bir vesile olur. Değerli velilerimiz; emanet olarak bize verdiğiniz kıymetli evlatlarınızı bir ebeveyn olarak bütün idarecilerim, öğretmenlerim ve diğer personelim ile hizmet ederek, onların kendinden daha emin, ne istediğini bilen, hedefleri için cesaretle adım atabilme kabiliyetine erişmiş, görgülü, yaşamayı seven, yaşatmayı görev bilen, sevgi dolu birer birey olarak tekrar size teslim ve takdim ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından 8.sınıf öğrencisi 58 öğrenciye mezuniyet belgeleri sınıf öğretmenleri tarafından verildi. Okul derecesi yapan öğrencilere plaketleri, Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Döngel tarafından verildi. Tören, pasta kesimi ve öğrencilerin kep atması ile son buldu.

FOTOLU

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!