Bilgelik - Mutluluğun Eğitimi üzerine toplantı

Güncelleme Tarihi:

Bilgelik - Mutluluğun Eğitimi üzerine toplantı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2017 15:50

Yaşama anlam katan bir dönüşüm okulu

Haberin Devamı

Bugün Bodrum Costa Maya Otel’de saat 20.30’da, yarın İzmir Volley Hotel Alsancak’ta saat 17.00’daki tanıtım toplantısını kaçırmayın.

İNSAN, her an yaşamına yeni bir bilimsel buluşun, yeni bir teknoloji ürününün girerek onu daha keyifli, daha kolay ve rahat yaşatacağına inanıyor ve bu beklentisi de gerçekleşiyor.
Yeni buluşlar, yeni imkanlar, yeni teknoloji bizi ve mutsuz yaşamımızı her gün daha da kolaylaştırıyor. Ancak, biz hep o huzursuz, endişeli, tatminsiz, benzer yaşamdan bir türlü çıkamıyor, kurtulamıyoruz.
Bize dışımızdan konfor sunulsa da huzur, mutluluk ve tatmin sunulamıyor. Çünkü, içsel olanın dıştan eldesi mümkün değil! İç huzuru ve mutluluk, zannettiğimiz gibi dıştaki imkanlarla gelebilen bir şey değil. Daha doğrusu, mutluluk, dıştan temin edilen, elde edilen bir şey değil, fark edilen bir şey!
İnsan, bilimsel ve teknolojik ilerlemeyi kabul ediyor ve her an harika bir ürünü bekliyor. Ama ortaya, bizi değiştirip mutlu, dingin ve huzurlu bir insana dönüştürecek olan “o şeyin” yaşamımıza girebileceğinden o kadar inançsız ve beklentisiziz ki, böyle bir şeyin mümkün olabileceğine bizi hiç kimse ikna edemez gibi geliyor bize.

Haberin Devamı

BODRUM VE İZMİR’DE

Zaten hiç kimse, yaşamında görünürde değişiklikler olmadan ve kısa sürede, sıkıntılı, endişeli ve karamsar yapısından dönüşerek, mutlu bir insan olabileceğine inanamaz. Kendi hakikatinin fark edilişi dışında. Ama insanlık tarihi kadar eski bir dönüşüm okulu olan, “Bilgelik” de zaten bunun için var. İnsanın dış dünyasında görünürde bir değişim olmadan, mutluluktan uçacağı bir dönüşümdür bilgelik.
Bazı zamanlar vardır ki, insanın tüm yaşamındaki en önemli zaman, en büyük fırsattır! Ve beklenmediktir. Bir anda çıkıverir karşısına. Ve o an, eğer içselinde onu heyecanlandıran ve bilmediği bir sebeple çekiliş yaratan o şeye yönelirse, yaşamı o zamandan sonra geri dönüşsüz olarak değişecektir.
Sizlere yaşamın anlamını sunan ve yaşamınızı anlamlı kılacak olan bir dönüşüm okulunu duyurmak için bugün Bodrum Costa Maya Otel’de saat 20.30’da, yarın İzmir Volley Hotel Alsancak’ta saat 17.00’de tanıtım toplantıları düzenledik. Detaylı bilgiler ‘www.bilgelikbilinci.com’ adresinde.
Ve okuduğunuz bu yazı “bir tesadüf” değildir! Çünkü yaşam mucizesinde tesadüfler yer almaz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!