Biletler şimdiden bitti ama üzülmeyin

Güncelleme Tarihi:

Biletler şimdiden bitti ama üzülmeyin
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 23, 2007 09:56

Grammy Ödüllü şarkıcı Norah Jones, 1 Ağustos'ta İstanbul'daki Harbiye Açıkhava Tiyatrosu'nda bir konser verecek. Daha Jones ülkemize gelmeden onunla ilgili dedikodular kente ulaştı.Kazandığı onca ödüle, şarkılarının milyonlarca insanın dilinde dolaşmasına rağmen Jones, örneğine çok az rastlanacak kadar mütevazı bir sanatçı.

Haberin Devamı

DİGER ÜNLÜLER NASIL İSTEKLERDE BULUNUYOR- Foto-galeri

Turneye gittikleri kentlerde gerçekleşmesi mümkün olamayacak kadar zor isteklerde bulunan yıldızların aksine Jones koneri düzenleyen İstanbul Kültür Sanat Vakfı'ndan son derece basit isteklerde bulunmuş.

İlk isteği bilet fiyatlarının ucuz tutulması. Söylenenlere göre sanatçı bunun için kendi ücretinden bile fedakarlık yapmış. Bilet fiyatları o kadar makul ki hepsi şimdiden tükenmiş bile. Ama üzülmeyin konser sırasında merdiven bieti satılma ihtimali yüksek.

Norah Jones'un diğer isteklerine gelince... Otel odasıyla ilgili tek bir isteği var. O da banyoda bir küvetin bulunması. Kulisinde ise plastik, tabak bardak ve çatal yerine normal tabak ve çatal kullanmak istediğini belirtmiş. Jones, kulisi için temizlenmi ama kesilmemiş organik sebze ve meyve isteğinde de bulundu.

Haberin Devamı

Diğer ünlü yıldızların konser vermeye gittikleri ülkelerde hem otel odaları hem de kulisleri için sıraladıkları uzun listeleri görünce Norah Jones'un ne kadar mütevazı olduğu bir kez daha ortaya çıkıyor.

Ünlü müzik yapımcısı Arif Mardin tarafından keşfedilen ve kariyer basamaklarını hızla tırmanan Norah Jones, bundan 7 yıl önce de İstanbul'a gelmişti. O zamanlar henüz bu kadar tanınmayan Jones saksofoncu İlhan Erşahin'in konserinde vokal yapmıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!