Bilet oyunu

Güncelleme Tarihi:

Bilet oyunu
Oluşturulma Tarihi: Mart 31, 2016 15:04

Dünyanın her yerinde kapalı tribün ile karşısında yer alan bölümün fiyatları yüksek tutulup, kale arkalarındaki yerler düşük ücrete satılırken, Ege temsilcisi tam tersi bir uygulamaya gitti.

Haberin Devamı

İkinci Futbol Ligi Kırmızı Grupta pazar günü oynanacak olan Manisaspor-Ankaragücü maçı öncesinde, Ege temsilcisinin yönetimi, çok tartışılacak bilet fiyatı uygulamasına gitti. Siyah-beyazlılar, kritik mücadelede Ankaragücü taraftarının yer alıp maçı izleyeceği tribünün bilet fiyatını 50 TL olarak açıkladı. Grupta uzun zamandır lider durumda bulunan ve açık ara şampiyonluğa koşan Manisaspor, son 4 maçta galibiyete hasret kalıp, ikinci sıradaki Kocaeli Birlikspor’un aradaki puan farkını 4’e indirmesi, siyah beyazlı yönetimi telaşa sürükledi. Şampiyonluk yarışında önemli virajlardan birinde, play-off şansını sürdürmeyi hedefleyen Ankaragücü’nün karşısan çıkacak olan Manisaspor’un, Ankaragücü için aynılan tribünün bilet fiyatlarını 50 lira olarak ilan etmesi, takımlarını desteklemeye hazırlanan Ankaragücü taraftarını çılgına çevirdi. Sosyal medya hesaplarından mesajlar veren Ankaragücü taraftarları, açıklanan bilet fiyatlarını “rezalet” olarak nitelendirdi. Dünyanın her yerinde, kapalı tribün diye anılan protokol tribünü ile tam karşısında yer alan tribünün fiyatları yüksek tutulup (Oyun alanı en iyi şekilde görüldüğünden), kale arkalarındaki yerler düşük ücrete satılırken, Ege temsilcisi tam tersi bir uygulamaya gidip, gerilimi yükseltti. Siyah-beyazlılar, Manisa 19 Mayıs Stadı’nın, 1965 kapalı alt tribün ile Tarzan tribünü olarak anılan bölümü 2 TL’den satışa çıkarırken, Spil Kale Arkası tribünü, Gediz Kale Arkası Tribünü ve Misafir Takım Tribünü bilet fiyatlarını 50 TL olarak açıkladı.

Haberin Devamı

MURAT TAKIMA DÖNDÜ

Manisaspor maçının hazırlıklarını sürdüren Ankaragücü’nde daha önce kulüpten ayrıldığı iddia edilen Murat Sözgelmez, yeniden takıma döndü.
Takımın önceki gün yaptığı antrenmana daha önce takımla ilişiği kesildiği ileri sürülen tecrübeli defans oyuncusu Murat Sözgelmez’in de katılması dikkat çekti. Deneyimli oyuncunun sözleşmesinin fesih edilmediği, sadece kadro dışı bırakıldığı ileri sürüldü.
Takımın başında bulunduğu sürede, sakatlıktan ve kadronun darlığından yakınan Teknik Direktör Hayati Soydaş’ın bu zor süreçten geçerken geniş kadroya ihtiyacının olduğunu belirtmesi üzerine Murat Sözgelmez’in tekrar takıma katıldığı öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!