Bilecik'te 'Hiç bitmesin horoz şekeri' projesi

Güncelleme Tarihi:

Bilecikte Hiç bitmesin horoz şekeri projesi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 22, 2016 18:58

Bilecik'te 'Hiç bitmesin horoz şekeri' projesi

Haberin Devamı

 

 
Cafer ELMAS / BİLECİK,(DHA)- BİLECİK Belediyesi tarafından Dünya Çocuk Hakları etkinlikleri kapsamında 'Hiç Bitmesin Horoz Şekeri' adlı proje gerçekleştirildi.
 
Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen programda çocuklara önce horoz şekeri dağıtıldı daha sonra tiyatro oyunu sahne aldı.Çocuk Hakları'nın yazılı olduğu afiş ve belgelerin dağıtıldığı etkinlikte çocuklar sahip olduğu hakları tiyatro oyunu ile öğrendi. Yalnız Ağaç isimli tiyatro oyunu ile keyifli anlar yaşayan çocuklar daha sonra sahip oldukları hakları haykırdı.
 
Etkinliğe katılan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, çocuklarla birlikte tiyatro oyununu izledi. Çocuklar tarafından yoğun sevgi ve ilgiyle karşılanan Belediye Başkanı Selim Yağcı, oyun sonunda yaptığı konuşmada, çocukları çok sevdiklerini belirterek, çocuklar ve eğitim için yapılan çalışmaların önemine değindi. 
Bilecik Belediyesi tarafından çocuklara her Pazar günleri ücretsiz tiyatro oyunu hediye edildiğini sözlerine ekleyen Selim Yağcı, şunları söyledi:
 
"Sevgili çocuklar, sizleri çok seviyoruz. Çünkü sizler, bizim geleceğimizsiniz. Bizler yerel yöneticiler ile devletimizin diğer kurumları, sizlerin geleceğe sağlam adımlarla basmanız için var gücümüzle çalışıyoruz. Öğretmenleriniz, anne ve babalarınız, sizlerin en iyi şekilde yetişmeniz için çalıştığı gibi bizler de sizlere güzel ortamlar sunmak için her gün yeni park ve oyun gruplarını sizlerin hizmetine sunuyoruz. Yine Bilecik Belediyesi olarak, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bundan sonra her Pazar günü sizler için ücretsiz tiyatrolar hazırladık. Sizleri çok seviyor ve sizler için çalışıyoruz."
-

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!