Bilecikspor'un şampiyon olduğu maçta kavga

Güncelleme Tarihi:

Bileciksporun şampiyon olduğu maçta kavga
Oluşturulma Tarihi: Nisan 02, 2017 22:25

Bilecikspor'un şampiyon olduğu maçta kavga

Haberin Devamı

Cafer ELMAS / OSMANELİ (Bilecik), (DHA)- BİLECİK 1'inci Bölgesel Amatör Lig'de, 1308 Osmaneli Belediyespor ile 1-1 berabere kalan Bilecikspor şampiyon oldu. Bileciksporlu futbolcular sahadan ayrılırken rakip takım taraftarlarının taşlı ve pet şişeli saldırısına uğradı, iki takımın futbolcuları yumruk yumruğa kavga etti.
1308 Osmaneli Belediyespor-Bilecikspor arasındaki şampiyonluk karşılaşması Osmaneli İlçe Stadyumu'nda oynandı. Gergin geçen karşılaşma sırasında tribünlerde taraftarlar arasında zaman zaman tartışma yaşandı. Bileciksporlu taraftarlar maçın 80'inci dakikasında stattan dışarı çıkartıldı. 1-1 biten karşılaşmada Bilecikspor 1'inci Bölgesel Amatör Lig şampiyonu oldu.
Maç bitiminde Bileciksporlu futbolcular saha içerisinde şampiyonluk sevinci yaşadı. Bu duruma rakip takım taraftarları tepki gösterdi. Çevik kuvvet polisleri eşliğinde sahadan çıkan Bileciksporlu futbolculara tribündeki rakip takımın taraftarları taş ve pet şişe attı. Bileciksporlular soyunma odasına giderken de 1308 Osmaneli Belediyesporlu futbolcuların saldırısına uğradı. Futbolcular yumruk ve tekmelerle birbirlerine girdi. Kavgayı araya giren polisler ayırdı.
Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ile Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin her iki takımın soyunma odasına giderek futbolcuları sakinleştirmeye çalıştı. Bilecikspor kafilesi ile taraftarları daha sonra polisin güvenlik önlemleri altında kent merkezine döndü.

FOTOĞRAFLI 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!