Bilecikspor Kendi Evinde Rahat Kazandı

Güncelleme Tarihi:

Bilecikspor Kendi Evinde Rahat Kazandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2015 18:36

Bilecik 1. Amatör Lig 11’inci hafta müsabakasında, Bilecikspor kendi saha ve seyircisi önünde 3 puanı kaptı.
Bilecik Edebali Stadından oynanan Bilecik 1. Amatör Lig 11’inci hafta müsabakasında Bilecikspor Bozüyük temsilcisi Yeşilyurtspor’u 4-0’lık skorla geçti. Maça iyi başlayan Bilecikspor, maçın 38’inci dakikasında Cüneyd Rahmet’in golü ile 1-0 öne geçti. Cüney bu gol sonrası şeref tribünde buluna ve geçtiğimiz gün annesi vefat eden Yönetim Kurulu üyesi Osman Genç’e bağırarak “Bu gol sana gelsin abi” dedi. Bu skor sonrası iki takımın ilk yarıda yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyince ilk yarı 1-0’lık skorla geçildi.
İKİNCİ YARI
İkinci yarıya da iyi başlayan Bilecikspor, maçın 51’inci dakikasında Bilecikpor’un golcüsü Oğuzhan Yol ile durumu 2-0’a getirdi. Bu gol sonrası rahatlayan Bilecikspor maçın 60’ıncı dakikasında İlker Çınar’ın penaltı golü ile durumu 3-0’a getirdi. YeşilyurtspoR bulduğu pozisyonda kaleci Hakan Dura ve direkleri geçemedi. Maçın 85’inci dakikasında Hakan Ayaz ile durumu 4-0’a getiren Bilecikspor, 3 puanı 4 golle elde etti.
MAÇ SONU
Maç sonunda maçı değerlendiren Bilecikspor antrenörü Fatih Savak, güzel bir oyun ile 3 puanı hakkettiklerini belirterek, “Zorlu bir karşılaşmayı kazanmasını bildik. Takım olarak bir hava yakaladık ve üst üste 9’uncu galibiyetimi aldık. Haftaya Karaköy maçımız var. Bu maçı da kazanarak yolumuza devam etmeyi planlıyoruz” dedi.
Öte yandan liderliği aynı puanla paylaşan takımlardan Vitraspor kendi evinde Vezirhanspor’u 7-0’lık skorla geçerken, 1308 Osmaneli Belediyespor ise, kendi evinde Karaköyspor’u 13-0’la geçti. Bu sonuçlar sonrası 31 puana uluşan iki takımı 27 puanla Bilecikspor takıp ediyor. Haftanın maçları yarın oynanacak 4 müsabaka ile devam edecek.
Maçı Bilecik İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım’da izledi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!