Bilecik'e başörtülü Milli Eğitim Müdürü

Güncelleme Tarihi:

Bilecike başörtülü Milli Eğitim Müdürü
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 20, 2016 21:58

Bilecik'e başörtülü Milli Eğitim Müdürü

Haberin Devamı

Cafer ELMAS/BİLECİK, (DHA) - BİLECİK'in başörtülü Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş görevine başladı. Durmuş, başörtüsü ile değil, yapacağı icraatlarıyla anılmak istediğini söyledi.
Kocaeli Milli Eğitim Müdürlüğü'nde şube müdürü olarak görev yapan 40 yaşındaki Fazilet Durmuş, Bilecik'e Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. Durmuş, Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Kimya Öğretmenliği Bölümü'nü ikincilikle bitirdiğini, üç buçuk yıl öğretmenlik yaptıktan sonra 28 Şubat sürecinde başörtüsünü çıkarmadığı için istifa etmek zorunda kaldığını söyledi. 2006 yılının Şubat ayında tekrar görevine döndüğünü anlatan Fazilet Durmuş, daha sonra 'Eğitim yönetimi' alanında yüksek lisansını tamamladığını, 2011 yılında girdiği müdür yardımcılığı sınavını kazandığını belirtti. 1 yıl okul müdür yardımcısı olarak görev yapan Durmuş, daha sonra Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kocaeli Milli Eğitim Müdürlüğü'nde şube müdürlüğü görevlerini yürüttü.
Kocaeli Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürlüğü'nden Bilecik'e Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Fazilet Durmuş, başörtüsü ile değil icraatlarıyla anılmak istediğini söyleyerek, "Allah izin verirse ileriki dönemlerde sadece şekli temsiliyetle anılmayacağız, yaptığımız icraatlarla Bilecik'te ilklere imza atacağız. Kurum içi eğitim konusuna önem vereceğiz ve ilimizdeki okulların fiziki şartlarını en iyi hale getirmek için çalışacağız. Amacımız çocuklarımızın koşarak gitmek isteyecekleri okullar oluşturmaktır" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!