Bilecik Gölpark'ın belediyeye devredilmesi

Güncelleme Tarihi:

Bilecik Gölparkın belediyeye devredilmesi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 04, 2014 11:41

Haberin Devamı

BİLECİK (AA) - Mülkiyeti İl Özel İdaresi'ne ait olan ve Pelitözü köyünde bulunan, Bursa, Eskişehir, Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) destekli yatırımla yapılan Gölpark, Bilecik Belediyesi'ne devredildi.

Yağcı, belediye meclisi tarafından kabul edilmesinin ardından yaptığı açıklamada, Pelitözü Gölpark'ın kent açısından son derece önemli bir yer olduğunu belirterek, daha verimli bir mekan haline getireceklerini söyledi.

Gerçekleştirilecek hizmet ve yeni projelerle Gölpark'ın vatandaşlar tarafından daha çok faydalanacağı bir mekan haline geleceğini dile getiren Yağcı, şöyle konuştu:

"Belediye olarak Gölpark'ta gerçekleştirilecek projeler noktasında belediyemiz daha aktif ve verimli olur. Aynı şekilde İl Özel İdaremizin bu anlamda olanakları daha sınırlı. Diğer yandan burada yapacağımız yatırımlarla halkımıza daha iyi ve kaliteli hizmetin verileceğini öngörüyoruz. İl genel meclisimiz Gölpark'ın, belediyeye devrine ilişkin bir karar aldı. Biz de burayı önümüzdeki süreç içerisinde her yönüyle geliştirerek, halkımıza daha güzel piknik ve mesire alanları oluşturup daha rahat bir mekan haline getireceğiz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!